Mössor

Mössor som håller stilen
Letar du efter en mössa som matchar just din stil? Vi hjälper dig! Hos oss behöver du inte leta länge. Vi har noggrant valt ut stilsäkra mössor från ledande varumärken.

Mössor för alla väder
Mössor är så otroligt viktigt. Inte bara för att de är ett blickfång, utan också för att de fyller en viktig funktion. De skyddar nämligen våra värdefulla huvuden mot vind eller kyla. Lyckligtvis har just den här viktiga accessoaren dessutom potential att vara både trendig och snygg. Ta till exempel en mössa med pälsboll under vintermånaderna eller en ullmössa i vacker färg. Den som vågar förmedla budskap sätter på sig en mössa med tryck både på höst, vinter och vår, medan den som vill ha det extra varmt är noga med att välja en modell som går ner över öronen. Viktigt är naturligtvis att välja en mössa storlek som stämmer perfekt överens med de egna huvudmåtten.

En accessoar i blickfånget
Skyddar mot vind
Stor trendpotential
Värmer i kyla
Välj mössa efter egen stil
Snygg design och bra material

Mössor kan bli pricken över i:et om de får den uppmärksamhet de förtjänar. En väl matchad mössa kan lyfta övrig klädsel till en helt annan stilnivå och detta helt i samspel med resten av utstyrseln. Mössorna som finns i vårt sortiment är snygga accessoarer för män, som valts ut med omsorg för sin goda materialkvalitet och snygga design. Samtidigt som de är produkter till försäljning fungerar de även som ett stilråd från vår sida. Både det som är i trend och de klassiker som aldrig går ur tiden finns representerade i utbudet. Vi är måna om att alltid kunna inspirera och vägleda vår kunder på ett avslappnat och generöst sätt.

Tvätta rätt så håller mössan formen
Mössor av ull ska helst handtvättas i kallt vatten med ett tvättmedel avsett för ull. Därefter är det viktigt att lägga accessoaren plant för att torka, så att formen bibehålls. När det handlar om en mössa som är tillverkad av syntetiska material eller bomull så går det bra med maskintvätt på låg temperatur.

Mössor för rätta looken
Mössor är tongivande i en outfit. Välj fel mössa och hela intrycket raseras - välj rätt och det kan bli otroligt snyggt! Det är dags att mössan får vara i fokus igen. Beställ en idag och få den levererad inom 1-3 dagar.