Näsdukar

Näsdukar för män i finaste kvalitet
Näsdukar för män i olika färger och mönster som förhöjer vilken klädsel som helst. En klassisk näsduk i siden är ett måste varje mans garderob.

Enkelt och tidlöst
Lägg en näsduk i kavaj fickan och du ser genast mer välklädd och stilig ut. Det ger dessutom hela outfiten ett mer respektabelt uttryck. Man kan med fördel matcha näsdukar med resten av klädseln eftersom det finns ett stort utbud olika färger och mönster. En sidennäsduk i finaste kvalitet som håller i många år är en investering. Att ha en näsduk till smoking är ett måste vid högtidliga tillfällen. Man kan vika en näsduk på många olika sätt för att variera looken enkelt. Att köpa dem i god kvalitet är ett smart val eftersom de återanvänds vid många tillfällen och har olika funktioner. Genom att ha en tidlös näsduk förhöjs direkt intrycket av stilen.

Passar till finare tillfällen
Förhöjer looken
Passar stilmedvetna män
Bästa sidenkvalitet
Tidlösa och hållbara

Stort utbud av modeller
Det finns många olika modeller, mönster och storlekar som kan matchas på olika sätt. Genom att ha en näsduk i kavajfickan i samma färgskala eller mönster som exempelvis slipsen kan hela klädseln få ett mer enhetligt utseende. Det är snygga accessoarer för män till alla tillfällen. Man kan till exempel ha en prickig näsduk för en ungdomligare look, en enfärgad för diskreta eller högtidligare tillfällen, eller en randig för att vara klassisk men ändå utmärkande. Alla dessa utföranden matchas ihop med mönstrade eller enfärgade slipsar, flugor och skjortor för en fulländad look. Näsduken viks på olika sätt för att framhäva den mer eller mindre. Större näsdukar passar festligare tillställningar och mindre till diskretare tillfällen.

Tvättas sällan och enkelt för hand
För lång hållbarhet och bibehållen kvalitet ska näsdukar inte tvättas ofta. Eftersom det är en accessoar blir den inte heller smutsig lätt. Man kan vädra dem istället för att tvätta dem, eftersom siden är ett levande material som inte behöver tvättas ofta. Om det skulle behövas kan man tvätta den försiktigt för hand eller på tvättmaskinens ull- eller fintvättprogram.

Näsdukar är ett måste i garderoben
För en stiligare och mer välklädd look är näsdukar ett måste. I finaste sidenkvalitet och i många olika utföranden är de en tidlös accessoar. Det finns en för alla män och tillfällen och man kan uttrycka sin stil genom att välja den färg eller det mönster som passar.