AMI

Franska AMI grundades 2011 av parisiska designern Alexandre Mattiussi. AMI erbjuder en elegant och omfattande garderob för en avslappnad och en trendsäker stil. Varumärket har redan hunnit med många samarbeten, bland annat med Moncler och K-Way.

AMI-logo

AMI

AMIVarumärket AMI ParisVarumärket AMI Paris grundades år 2011 av den franska designern Alexandre Mattiussi. Mattiussi har en lång erfarenhet inom modevärlden och arbetade för modehus som Givenchy, Dior och Marc Jacobs innan han lanserade sitt eget varumärke, AMI Paris. Varumärket har redan hunnit med flera samarbeten med modejättar som Moncler och K-Way. AMI Paris kläder suddar ut gränserna mellan casual och chic och erbjuder en omfattande garderob för en avslappnad och samtidigt självsäker stil.

Namnet AMI är det franska ordet för vän, vilket dessutom leker med initialerna för Alexandre Mattiussi. Man kan även säga att AMI fångar en viss typ av parisisk nonchalans i sina kläder i en mix av street-smart och sofistikation. Upptäck AMIs utbud av kläder för herr!


AMI kläderAMI Paris erbjuder ett brett sortiment av trendiga och minimalistiska kläder i sitt sortiment. Färgerna som genomsyrar dess skapelser sträcker sig från svart och vitt till jordnära färger som grålila, beige och khaki. AMI Paris erbjuder förutom kläder även accessoarer som exempelvis huvudbonader.

AMI erbjuder byxor som är avslappnade men samtidigt dressade. Deras byxa i en avslappnad modell med en dragsko i midjan är mycket populär och kan bäras till många olika tillfällen beroende på hur du matchar dem. Bland dess skjortor hittar du både trendiga skjortor och overshirts i trendiga färger. Dessa är tillverkade av exklusiva material, där du exempelvis kan hitta en overshirt i mocka.

'


AMI t-shirtsEn t-shirt är ett klassiskt plagg som aldrig går ur tiden. AMI erbjuder klassiska t-shirt tillverkade av premiumbomull, vilket förutom att ge en hög komfort ger ett exklusivt intryck. De finns i flera färger och passformen, där du garanterat hittar en t-shirt som faller dig i smaken. Färgerna finns i allt från svart och vitt till grön och röd. Det är inte ovanligt att plaggen pryds av ett A som pryds av ett hjärta på toppen, vilket är varumärkets berömda logga. Bär din t-shirt från AMI till ett par jeans eller chinos tillsammans med ett par trendiga sneakers på fötterna, vilket är en look som aldrig går ur tiden.

AMI tröjorFörutom t-shirts hittar du ett brett utbud av tröjor hos AMI. Dels erbjuder dem hoodies och sweatshirts i mjuk bomull som passar lika bra att bära i en street-inspirerad look på stan som under en hemmakväll. De finns i dels klassiska färger som svart, vitt och grått men dova färger av khaki och lilagrå syns även i sortimentet. Varumärket erbjuder även stickade tröjor i bomull och ull som går att bära som de är eller över en skjorta för en mer sofistikerad look.