Belstaff

Med ett klart brittiskt arv är Belstaff mest känt för sina ytterplagg som de producerat sedan 1924 i England. Sedan start har deras plagg haft en distinkt känsla av äventyr med flera motorcykeljackor och olika sorters kängor i sina kollektioner.

Belstaff-logo

Belstaff

BelstaffBelstaff - Jackor och kläder för herrBelstaff grundades 1924 i England av engelsmannen Harry Grosberg, med fokus på vattentäta kläder som kunde andas. Belstaff är idag etablerat över hela världen och är det första märket som använde sig av vaxad bomull i sina kläder, vilket också har kommit att bli varumärkets kännetecken. Då den vaxade bomullen kan stå emot både väder och vind, men samtidigt kan andas, blev detta banbrytande inom branschen för ytterplagg.

Belstaff har en historia av funktionella kläder till motorcyklister, militärer och piloter. Plaggen har sedan start haft en lite tuffare stil, och stilen fortsätter att göra sig påmind än idag. Kläderna har en klassisk men trendig “edgy look”, och då de är både trendiga och funktionella är den växande populariteten rätt självklar. Det som Belstaff är mest känt för är sina >jackor och ytterplagg. Med de starka materialen som används vid skapande av Belstaffs kläder håller produkterna otroligt hög kvalitet.


Belstaff jacka herrJackorna, som är plagget Belstaff mest är kända för, kommer i flera olika utföranden för olika årstider. Bland annat har >Belstaff dunjackor och vinterjackor för den kalla årstiden och >ofodrade jackor för de varmare perioderna. Med den högkvalitativa och stilfulla designen kan du ha din Belstaff-jacka år efter år utan att tröttna.

Modellen >Trialmaster är en favorit som du hittar i vårt sortiment. Jackan är i vaxad bomull och har tajt passform. Med ett markerat skärp i midjan skapar Trialmaster en fin siluett. Trialmaster finns i både marinblått och svart.

Fieldmaster är också en modell som är mycket efterfrågad bland jackorna. Jackan har vind- och vattenavstötande tyg, ventilerande hål under ärmen och snyggt tartan rutigt innerfoder. Fieldmaster finns i färgerna svart och grönt och har snygga knappar på alla fyra fickor.


Belstaff tröja herr – stilrena och klassiskaFörutom de populära jackorna finns det även >herrtröjor från Belstaff i sortimentet. Hos Man of a kind hittar du >Belstaff T-shirts med snygga tryck, >Belstaff sweatshirts i stilren utformning och logo på bröstet, >stickade herrkoftoru> och >Belstaff zip hoodie.

De flesta tröjorna kommer i klassiska basfärger och är enkla att kombinera med övriga plagg. En sweatshirt är riktigt snygg att kombinera med en skjorta, eller varför inte kombinera en stilren tröja med dragkedja med en snygg färgglad t-shirt under? Kombinationsmöjligheterna med stilrena klassiska tröjor är många.


Belstaff väst – för en snygg look


Yttervästen i Belstaffs sortiment är en storfavorit i sortimentet. En >ytterväst är både praktisk och snygg. Fördelen är att du kan >kombinera en väst på många sätt. Med olika varma plagg under och få en ny look för varje dag, variationen blir lite roligare än att ha på sig samma jacka varje dag.

>Belstaff väst herr är en kviltad väst i polyester. Med hjälp av knappar kan den knäppas ihop med Belstaff-jackorna Trialmaster och Fieldmaster. Den kan även bäras som den är över en skjorta eller pullover.


Belstaff kläder - övrigt sortimentFörutom de kategorier med storfavoriter i Belstaffs sortiment har de fler >kläder för män. Den gemensamma faktorn för varumärket är att varje plagg görs i hög kvalitet med eftertänkt och trendig design. I sortimentet hittar du även >Belstaff skjortor för män och >Belstaff byxor för män. Skjortorna och byxorna kommer även de i klassiska basfärger. Enkla att kombinera och ger en stilig look!