Canada Goose

Sedan starten 1957 har Canada Goose producerat deras signaturdunjackor i sina egna fabriker i Toronto och Winnipeg i Kanada. Se även Canada Goose Black Label, varumärkets lyxlinje med den runda logo-patchen i svart.
Läs mer om Canada Goose

Canada Goose-logo

Canada Goose

Canada Goose från start till idag


Canada Goose grundades år 1957 med syfte att skapa rejäla ytterkläder anpassade efter att köra snöskoter. Sen dess har många plagg skapats, allt från ordentliga vinterjackor och vindtäta parkas till fodrade handskar och värmande mössor. Gemensamma egenskaper för samtliga av Canada Goose kläder är det högkvalitativa och hållbara materialen som klarar de allra flesta situationer. Det värmande dunet i kombination med den stilrena designen gör Canada Goose, inte bara till ett exklusivt, utan även ett självklart val för den stilmedvetna och aktiva mannen. Med ytterklädernas klassiska färger i svart, marinblå och olivgrön är det nästintill omöjligt att misslyckas med sin outfit. Oavsett om man står i skidspåret eller mitt i storstaden kommer den smakfulla klädseln att lysa igenom.


Canada Goose jacka – stil och funktion under iskalla vintrar


Canada Goose kanske främst förknippas som varumärket med högkvalitativa jackor i hållbara material som klarar de kalla vinterklimaten. Ur jacksortimentet hittar vi både långa och korta modeller som passar för olika väderförhållanden och personliga preferenser. De allra varmaste jackorna från Canada Goose är designade för att tåla en temperatur över 30 minusgrader och är därför fodrade med värmande dun, tvåvägsdragkedja och avtagbar luva. De dunjackor som är anpassade efter något mildare grader har en komfortabel passform med stretchigt material som går mycket väl ihop med rörliga aktiviteter. Oavsett vilken eller vilka av Canada Goose vinterjackor som man föredrar så är de alla lika enkla att matcha för att skapa en välklädd look. Till exempel går det lika bra att kombinera en ”Canada Goose Chateau Parka” med ett par mörka chinos på väg till jobbet eller ett par sweatpants till gymmet.

Canada Goose västar ger komfort, kvalitet & klass


Ett värmande och estetiskt tilltalande ytterplagg, som dessutom är konstruerat för att lätt röra sig i, är precis vad Canada Goose västar symboliserar. Precis som deras jackor och parkas så tillverkas yttervästarna med material av högsta kvalitet, perfekt passform och en genomtänkt, elegant stil. Det är inte helt ovanligt att se den modemedvetna mannen i en svart väst från Canada Goose ihop med en enfärgad t-shirt, välsittande jeans och ett par välskötta sneakers. Ett klassisk och mycket uppskattad klädkombination under de lite varmare vårmånaderna.


Canada Goose för herr - för den modemedvetne mannen


Den man som värdesätter att klä sig modemedvetet och kvalitativt bär med stolthet upp Canada Goose. Det passar helt enkelt för alla de män som vill ha ett varumärke som sätter ord på vad exklusivt herrmode innebär. Canada Goose tummar aldrig på stilfaktorn utan den syns i varje detalj, i allt från deras mössor till det breda urvalet av jackor. Kollektionerna genom tiderna har varit mycket uppskattade, delvis då användningsområdena för deras kläder är många. De har till och med en unik kollektion för de världsvana och äventyrliga, Canada Goose Black Label – signaturjackor i vind- och vattentätt material för alla typer av vinterväder.