Yttervästar

Canada Goose Västar Herr


Canada Goose västar är, likt jackorna, baserade på funktionalitet och stil. Du kan bära en Canada Goose väst oavsett om du ska ut i skogen, ta en promenad eller gå till jobbet. Stilmässigt är västen i kombination med en grovt stickad tröja ett utmärkt val för en modern, avslappnad look en tidig höstdag eller en sen vårdag. Västarna återfinns i kamoflagemönster, blåa västar, röda västar och svarta västar. Den typiska Canada Goose patchen finns också representerad på alla plagg.

Snygga och funktionella dunvästar


Canada Goose fyller även sina västar med dun som med dess värmeisolerande egenskaper håller värmen under de allra kallaste förhållandena. En dunväst är ett basplagg som varje man bör ha i sin garderob. Med Canada Goose fokus på kvalitet, funktion och långsiktighet kommer du kunna bära din väst år efter år utan att tumma på din stil. En fodrad väst passar både till en ledig stil som en dressad och kan enkelt kombineras med Canada Goose accessoarer som t.ex. mössor och handskar. Det är även trendigt att bära väst över en t-shirt vilket många moderiktiga män klär sig i då vädret tillåter under sen vår eller tidig höst. Vill man klä sig extra varmt under kallare dagar kan man även komplettera sin rock eller vinterjacka med en väst under.

Västar för höst och vår


En väst är det perfekta valet under vår och höst när kylan börjar krypa närmare men den första snön ännu inte har fallit. Västen värmer de vitala delarna av kroppen samtidigt som man kan reglera temperaturen genom att ta på sig mer eller mindre värmande plagg under. I Canada Goose sortiment hittar du olika modeller på yttervästar. Med en utility-väst, med stora fickor både på bröstet och vid sidorna, får du med dig allt du behöver oavsett om du ska ut på exkursion eller ta en runda på stan. Andra modeller är mer renodlade västar utan synliga fickor. Vissa västar är utrustade med tvåvägsdragkedja, knappar och högre krage. Vad man väljer beror helt enkelt på vilket behov man har.