Eton

Eton har sytt skjortor sedan 1928. Huvudkontoret och originalfabriken ligger fortfarande i Gånghester utanför Borås, samma plats som den allra första skjorta syddes. Formade av svenskt hantverk, finns Eton idag representerade på 49 marknader i några av världens mest exklusiva butiker.
Läs mer om Eton

Eton-logo

Eton

Varumärket Eton


Eton grundades år 1928 i Gånghester utanför Borås. Deras huvudkontor och originalfabrik ligger fortfarande kvar på samma plats där den första skjortan syddes. Etons skjortor är formade av svenskt hantverk och idag finns skjortorna på 49 marknader i några av de mest exklusiva butikerna i världen.
Hos oss på ManofaKind hittar du ett brett utbud av Etons exklusiva skjortor i olika färger, mönster och modeller. Du hittar även snygga accessoarer som näsdukar och slipsar hos Eton.

Eton skjortor


Etons skjortor är tillverkade av hög precision och kvalitet. Tillsammans med några av världens främsta spinnerier, väverier och beredare är skjortorna skapade från grunden vilket garanterar den höga prestandan och stilen som kännetecknar alla Etons skjortor.

Varumärket Eton är innovativa och förnyar ständigt sig själva. Du kan exempelvis se nya unika tyger och detaljer på skjortorna varje säsong. Eton skapar mångsidiga skjortor där du garanterat kan hitta en skjorta för varje stil och tillfälle. I sortimentet finns allt från klassiska kostymskjortor till skjortor i diverse mönster.

År 2016 skrevs ett nytt kapitel i Etons historia med ett uppdaterat butikskoncept och en uppdaterad grafisk profil. Vissa kollektioner bytte namn och en ny kollektion lanserades, Unbuttoned, vilket var en helt ny kollektion av stilfulla skjortor för ledigare tillfällen.


Eton linneskjortor och blommiga skjortor


Självklart hittar du sommarens måste-ha skjortor hos Eton. Linneskjortan är ett sommarplagg som är en favorit hos många, vilket både är ett snyggt och komfortabelt plagg då materialet är tunt och inte för varmt under sommarens varma dagar. Linneskjortan är ett plagg som passar lika bra till finmiddagen som till ett par shorts på stranden. Dessutom är linneskjortan ett plagg som aldrig går ur tiden och kan användas år efter år. Även den blommiga skjortan har länge varit ett självklart sommarplagg, vilket du också hittar bland Etons skjortor. Det finns allt från iögonfallande varianter till skjortor med diskret blommönster.Vit skjorta från Eton


Vita skjortor är lika viktiga som vita t-shirts i basgarderoben. En vit skjorta har många användningsområden och kan antingen användas till kostymen eller ett par chinos till vardags. Eton har ett brett urval av vita skjortor som sträcker sig från stiliga smokingskjortor till andra mer klassiska vita skjortor. Etons skjortor är skapade med hög precision och det är inte ovanligt att en och annan detalj pryder skjortorna. På flera av Etons skjortor kan du exempelvis se dekorativa mönster pryda både insida krage och manschetter. Dessa mönster är mycket stiligt att plocka upp genom att bära en näsduk eller slips av samma färg.