GUCCI

Eklektiskt, modernt, romantiskt. Gucci har omdefinierat lyx efter creative director Alessandro Micheles vision. Gucci är ett av världens mest eftertraktade och respekterade modehus och en viktig del av Guccis berättelse är doftportföljen som består av pelarna: Gucci Guilty, Flora och Bamboo.

GUCCI-logo

GUCCI

Gucci är världsledande inom exklusiv design


Gucci är ett exklusivt och högt eftertraktat märke som anses vara en statussymbol som symboliserar lyx och rikedom. Ordet Gucci har till och med i folkmun blivit ett utryck som används för att beskriva någonting som är mycket lyxigt och exklusivt. Gucci är mest känd för sina exklusiva väskor men de har fler produkter än så och designar allt från kläder, skor och parfym till smycken och accessoarer.

Gucci har skapat ett imperium av lyx


År 1921 grundades Gucci av modeskaparen Gucci Gucci, företag skulle sedan visa sig ta modebranschen med storm och bli världsledande inom design och exklusiva lyxprodukter. Gucci som varumärke har sitt ursprung från den italienska staden Florens och var en gång i tiden ett litet företag som tillverkade olika slags läderprodukter. Deras känsla för kvalité och design var redan då något alldeles extra och deras produkter var uppskattade och väckte uppmärksamhet. Guccis kundkrets växte i takt med att de expanderade och utvecklade nya produkter. Under 1930-talet började Guccis designa och tillverka exklusiva väskor av hög kvalité och goda materialval. Under år 1947 skapade Gucci väskan Bamboo vars handtag var av riktigt bambu, en annan produkt som lanserades samtidigt var ett par skor av typen loafers med betselspänne som prydde skons framkant. Både väskan och skorna skulle visa sig bli ansedda som Guccis designikoner och är idag riktiga klassiker. Under årens lopp har Gucci utökat sin produktportfolio och idag designar de allt från exklusiva modekläder till lyxparfymer.

Gucci parfym herr är doften av glamour


Alla parfymer från Gucci är av hög kvalité och kännetecknas av lyx, exklusivitet och glamour. Enda sedan deras första parfym Gucci No 1 lanserades år 1974 har deras parfymer präglat parfymbranschen. Deras dofter är mycket välkomponerade och doftar ljuvligt och genomsyras av exklusivitet och lyx. Gucci Guilty, Flora och Bamboo är centrala och älskvärda i Guccis doftporfölj och attraherar både män och kvinnor som bär dofterna både till vardag och till fest.

Gucci Guilty – Gucci parfym för medvetna män


Gucci parfymer för män är mist sagt något utöver det vanliga, två uppskattade parfymer ur doftkollektionen Guilty är Gucci Intense Pour och Gucci Absolute Pour Homme.
Gucci Guilty Intense Pour attraherar med sin intensiva och sensuella maskulina doft, parfymen har både kittlande citron och mandarintoner med spännande peppriga toner av rosépeppar. Dessa toner tillsammans med mustiga dofter av bland annat kardemumma, lavendel och nerolinolja gör den till en fulländad och spännande parfym. Gucci Guilty Intense Pour är en fantastisk doft som passar till den finare middagen eller när du vill vara extra sensuell. När du utsett någon av dina fina skjortor och matchat ihop det med en av dina snygga kavajer är Gucci Guilty det självklara valet att toppa din hud med innan kvällens utgång.

Gucci framställer parfym med skickliga parfymörer


Den andra parfymen från Guccis parfymkollektion för män är Gucci Absolute Pour Homme och är ett resultat av ett samarbete med den kända parfymören Alberto Morillas som har lång erfarenhet och som anses vara en guru på dofter. Parfymen är en inbjudande och spännande doft som är helt unik i sin framtoning. Den har smakfullt utvalda toner av läder och trä som balanseras tillsammans med olika patchoulioljor som skapar ett fantastiskt doftdjup. Den är perfekt för dig som vill ha en speciell och lyxig parfym som lyfter ditt helhetsintryck till nya höjder. Välj en av dina kostymer och puffa Gucci Guilty på din hud och låt parfymen bli den perfekta slutfinishen och även början på en kväll i glamourens sken.