Helmut Lang

Varumärket Helmut Lang


Varumärket Helmut Lang grundades år 1998 av österrikaren vid samma namn. Varumärket har alltid legat i framkant. Tydliga exempel på det är att Helmut Lang faktiskt var den första personen att göra reklam på taxiskyltar och Lang var dessutom först med att livesända sina modevisningar på internet, vilket katapulterade populariteten av varumärket ytterligare.

Helmut Lang har varit en pionjär inom det minimalistiska modet med sina skarpa, stilrena linjer och tidlöshet. Dessutom har Helmut Lang ett otroligt öga för detaljer. Förutom de populära plaggen, har den ultrakreativa designern Helmut Lang och hans popularitet vuxit genom det innovativa sätt kollektionerna presenteras på.

Helmut Lang hoodies & sweatshirts


Helmut Lang erbjuder ett brett urval av trendiga tröjor i många olika stilar som passar till varje säsong. I sortimentet hittar du en mängd tröjor för alla tillfällen som håller en mycket hög kvalitet. Oavsett om du är ute efter mer diskreta basplagg eller trendiga plagg i lekfulla färger hittar du det hos Helmut Lang.

I Helmut Langs sortiment hittar du moderna hoodies i häftiga designs och med unika detaljer. Bland Helmut Langs hoodies finns allt från enfärgade svarta och vita hoodies till hoodies i lekfulla färgkombinationer. En riktig klassiker bland Helmut Langs hoodies är den gula hoodien som är inspirerad av New Yorks taxibilar.

Sweatshirten är liksom hoodien ett avslappnat och bekvämt plagg, samtidigt som det är högst modernt. Plagget passar lika bra för en hemmakväll i soffan eller till en street-inspirerad look på stan. Dessutom kan sweatshirten användas året om då den passar lika bra till ett par shorts på sommaren som till ett par jeans eller chinos under höst och vinter.

Helmut Langs hoodies och sweatshirts bär du bäst till ett par jeans och säsongens trendigaste och sportiga sneakers.

Helmut Lang t-shirts


Är du ute efter den perfekta t-shirten har du kommit rätt. I Helmut Langs sortiment hittar du ett brett urval av snygga och komfortabla t-shirts skapade kvalitativ mjuk bomull.

Helmut Langs t-shirts finns i klassiska färger som svart och vitt som kan bäras till i princip vad som helst. Samtidigt finns t-shirts i mer iögonfallande färgkombinationer och med tryck som blir mittpunkten av din outfit. Det går inte att ha för många t-shirts i garderoben, då plagget har otroligt många användningsområden. En t-shirt passar lika bra under en kavaj som till ett par jeans för ett mer ledigt intryck. Under sommaren passar t-shirten utmärkt att bära till ett par trendiga shorts.

Helmut Lang jeans


Jeansen från Helmut Lang är skapade av kvalitativa material och med hög precision. I sortimentet hittar du jeans i olika modeller och tvättar som passar till alla tillfällen. Mörka jeans är mer formella medan blå jeans ger ett med ledigt intryck. Blå jeans, en ljus t-shirt och ett par sneakers är en kombination som aldrig går ur tiden.

Jeans är ett plagg väl värt att investera i då de går att skapa oändligt många kombinationsmöjligheter med. Samtidigt har de en lång livslängd och blir både bekvämare och snyggt slitna med tiden. Jeansen från Helmut Lang är klassiska och stilrena som fungerar år efter år.