Paul Smith

1970 öppnar Sir Paul Smith sin första egna butik på 10 Byard Lane i Nottingham, något som lade grunden till varumärket Paul Smith som några år senare visade upp sin första egendesignade kollektion i Paris. Stilen är en twist av klassisk Brittisk skräddarkonst tillsammans med en glad färgpalett och humoristiska detaljer. Läs mer om Paul Smith
Se även PS By Paul Smith

Paul Smith -logo

Paul Smith

Paul SmithVarumärket Paul SmithPaul Smiths grundvärderingar som sattes av Paul Smith redan år 1970 är klassiskt med en twist, vilket genomsyrar alla hans kläder. Varumärket är inspirerat av det vardagliga livet men har en touch av klassisk konst och hög moderiktighet. Paul Smiths herr kläder är synonymt med klassisk brittisk stil som samtidigt är designade för att kunna användas till vardags.

Bland Paul Smiths kläder hittar du allt från jackor och rockar till kavajer och PS by Paul Smith , vilket är den nutida och mer ungdomliga linjen av Paul Smiths design. PS by Paul Smith erbjuder bland annat väkor och kläder för herr !

Paul Smith t-shirtsPaul Smith erbjuder innovativa t-shirts där ingen är den andra lik. Paul Smiths t-shirts finns i en bred palett av färger och dekoreras av olika mönster och tryck i diverse färger som garanterat blir mittpunkten av din outfit. Bär den till ett par chinos tillsammans med en sneakers på fötterna, alternativt byt ut skorna till ett par skjorta över. Varumärket PS by Paul Smith erbjuder även dem t-shirts som är än mer lekfulla.Paul Smith tröjor, sweatshirts och hoodiesI Paul Smiths sortiment hittar du trendiga och innovativ a stickad tröjor som passar lika väl till hösten och vinterns kyliga dagar som till svala sommarkvällar. Dessa tröjor kan bäras över en skjorta för en stilig look som passar utmärkt till de lite finare tillfällena, men går lika bra att bära som den är till ett par chinos till vardags.

Paul Smith erbjuder även trendiga och komfortabla hoodies som har många användningsområden. Tidigare ansågs dessa plagg vara bäst lämpade för hemmabruk, men idag kan vi se dessa plagg i allt från catwalks till streetinspirerade looks på stan.

Paul Smiths hoodies och sweatshirts finns i en bred färgpalett. I sortimentet hittar du allt från klassiska färger som svart, grått och vitt till iögonfallande kulörer som gul och rosa. Det är inte heller ovanligt att se dessa typer av tröjor dekorerade med innovativa tryck och mönster.

Paul Smith underkläder, strumpor och kalsongerPaul Smith erbjuder även kalsonger är tillverkade i ett skönt bomullstyg med stretch som utgör en komfortabel grund under dina kläder. Kalsongerna finns dels i basfärger som svart och vitt, men pryds ofta av lekfulla detaljer som en färggrann linning. En populär modell från Paul Smiths kalsonger är de randiga boxershortsen som finns i olika nyanser av blått och rött med en mörk linning som pryds av Paul Smiths ikoniska logga.

Paul Smiths populära strumpor kännetecknas även dem genom dess iögonfallande färger och mönster. Strumporna tillverkas i ett skönt bomullstyg och kan bäras på många olika sätt. En trendig look under sommaren är att bära strumporna till ett par tofflor. Strumporna kan också bäras under ett par kostymbyxor i en något kortare modell, där ankeln visas.