Stone Island

Stone Island grundades 1982 och är en symbol för forskning inom fibrer och textilier, applicerad på en innovativ design. Det italienska sportvarumärket för män har en unik förmåga att arbeta på det färdiga plagget, genom kontinuerlig experimentering med färgning och behandlingar. Idag identifieras Stone Island framförallt av den avtagbara patchen med en broderad kompass.
Läs mer om Stone Island
Se även Stone Island Shadow Project

Stone Island-logo

T-shirts

Stone Island t-shirts


Herr t-shirts finns i oändligt många mönster och färger och är ett plagg som återfinns hos nästan alla varumärken. T-shirten har kommit att bli ett ikoniskt plagg och de finns i alla prisklasser och kvaliteter. Stone Islands t-shirts känner man ofta igen på den runda halsen och det fastsydda märket som symboliseras av en kompass.

Stone Islands t-shirts är ofta minimalistiska i naturnära färger och har en bekväm och avslappnad passform. Stone Islands t-shirts tillverkas ofta i 100% bomull och även i merceriserad bomull som ger materialet extra glans, lyster och styrka. Vissa har lite mer kreativa detaljer som ränder vid ärmsluten eller en broderad logga på bröstet.

Snygga t-shirts för herr


Ett par snygga t-shirts är ett måste i var mans garderob. Det är ett av det mest använda plaggen och kan kombineras med ett flertal olika plagg. Både mönstrade och enfärgade t-shirts går att kombinera i oändlighet för både en uppklädd stil tillsammans med en kavaj eller en mer avslappnad stil i kombination med chinos eller jeans.

T-shirts i kombination med andra Stone Island modeller


Jeans och t-shirt är ju en klassiker när det kommer till kombinationer för män där man eftersträvar en lite mer avslappnad stil. Kombinera dina Stone Island jeans med någon av deras bekväma t-shirtmodeller, antingen kortärmade eller långärmade t-shirts. Även kombinationen shorts och t-shirt, linnebyxoroch t-shirt eller cargobyxor och t-shirt är populär och hos från Stone Island kan du hitta de perfekta plaggen som matchar. En t-shirt är dessutom ett utmärkt val under en snygg skjorta eller overshirts.