Hoodies

Stone Island HoodiesStone Island har ett gediget urval av hoodies i olika färger för män med en sportig livsstil. Med funktion och form är Stone Islands hoodies det perfekta valet av överdel som lätt kombineras och är komfortabla att bära.

Snygga Hoodies Herr


En hoodie kan lätt kombineras med ett par jeans eller chinos för ett mer avslappnat intryck. Vill man klä sig mer dressat kan man kombinera med en av Stone Islands tröjor eller skjortor. En hoodie är dock ett säkert kort för den modemedvetne mannen som ändå uppskattar funktion, komfort och stil kombinerat i ett och samma plagg. Är du ute efter en snygg hoodie är Stone Island det säkra valet.

Huvtröjor för män


Hoodien, eller huvtröjan, är en väldigt populär tröja bland män och ett av de mest använda herrplaggen när man vill ge ett mer avslappnat intryck. Hoodies utmärker sig genom luvan men kan utöver den ha lite olika utseende som t.ex. stora fickor på magen och dragsko i luvan. Hoodies kan man hitta i alla olika färger och är någonting man återfinner i de flesta lite mer sportiga varumärkenas sortiment.

Luvtröjor eller Hoodtröjor


Det finns många benämningar på tröjan med luva och en av de som också används är luvtröja. Ordet munktröja och hoodtröja och är också väl använt. Stone Island benämner dock själv tröjorna med det engelska uttrycket hoodie vilket är det mest använda ordet även i Sverige.