Stone Island

Stone Island grundades 1982 och är en symbol för forskning inom fibrer och textilier, applicerad på en innovativ design. Det italienska sportvarumärket för män har en unik förmåga att arbeta på det färdiga plagget, genom kontinuerlig experimentering med färgning och behandlingar. Idag identifieras Stone Island framförallt av den avtagbara patchen med en broderad kompass.
Läs mer om Stone Island
Se även Stone Island Shadow Project

Stone Island-logo

Sweatshirts

Stone Island sweatshirts


Stone Island erbjuder klassiska basplagg i hög kvalitet och deras sweatshirts och collegetröjor är inget undantag. Stone Island använder sig alltid av högkvalitativa och bekväma material som passar både den sportiga mannen som den mer välklädda. En sweatshirt passar likaväl på stan som hemma och är det perfekta plagget om man är ute efter komfort.

Sweatshirts & Collegetröjor i olika färger för herr


Stone Islands sweatshirts finns i flera olika färger och återfinns i naturtrogna basfärger som till exempel svart, beige, vit, brun och grön och de kan enkelt kan kombineras med övriga plagg. Även Stone Islands t-shirts återfinns i samma mjuka färgtoner. Tröjorna har mjuk insida i skön bomull. Nästan alla Stone Islands plagg har pryds av den igenkännbara kompassen som pryder loggan. Många sweatshirts har den borttagbara patchen snyggt placerad på vänsterarmen. De mjuka muddarna och den rundade halsen gör sweatshirten till ett bekvämt plagg.

Hur du kombinerar sin sweatshirt


En sweatshirt kan enkelt kombineras med ett par lediga byxor, som t.ex. ett par jeans eller en sportigare modell som t.ex cargobyxor eller sweatpants. Klär du dig i en skjorta undertill ger du ett helt annat, mer uppklätt, intryck. Matcha även din sweatshirt med en fältjacka eller en snygg bomberjacka så har du en komplett outfit.