Hantering av personuppgifter

Nyhet om hantering av personuppgifter!

Den 25 maj 2018 träder en ny EU-lagstiftning, GDPR, i kraft, som ersätter den tidigare svenska personuppgiftlagen PUL. Mycket är sig likt, men skyddet för din personliga integritet förstärks. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att vi hanterar din personliga information med största omsorg och i enlighet med GDPR, så att vi kan ge dig en positiv och relevant upplevelse för de tjänster och förmåner vi erbjuder.

Som medlem behöver du inte göra något, men du får gärna läsa vår integritetspolicy där vi mer utförligt beskriver hur vi behandlar (t.ex. sparar) och skyddar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har och hur du utövar dessa.

Som medlem i Man of a kind (Department & Stores Europe AB) behandlar vi dina personuppgifter främst för att:

  • Administrera ditt medlemskap och medlemskonto
  • Ta fram och skicka för dig anpassad information och erbjudanden till dig och dina sociala kanaler, baserat på dina tidigare köp

Som medlem kommer du känna igen dig i den kommunikation och de förmåner vi erbjuder dig. Läs gärna mer i våra medlemsvillkor, där vi har förtydligat vad det innebär för dig som medlem, och om vår integritetspolicy på Man of a kind.

Du kan när som helst invända mot marknadsföring genom att klicka på avregistreringslänk i e-postutskick/sms, under Mina Sidor eller via Kundservice. Ditt medlemskap kan du när som helst avsluta genom att kontakta Kundservice via www.manofakind.se/kundservice eller på telefon 08-410 522 20.