INTERVJUER
Inköparnas favoriter FW19

Varje säsong åker våra inköpare land och rike för att finna de bästa plaggen och accessoarerna. Som experter på herrmode har vi även i år bett dem välja ut sina inköpsfavoriter för höst- och vinterkollektionerna.

Read More

Läs artikel

Med fingertoppskänsla för estetik och minimalism, och en stor portion business, lanserade den amerikanska, numer kultförklarade designern det som skulle komma att bli ett av världens mest ikoniska klädmärken: Calvin Klein Limited.

Read More

Handskarna är det kallare halvårets kanske viktigaste accessoar. Dessvärre glöms de ofta bort. Det är synd, eftersom ett par välsittande handskar är en stilmarkör av rang. Men hur skall ett par handskar egentligen sitta? Och hur skall de se ut i år?

Read More

När kylan drar över landet är det inte alls ovanligt att man köper på sig de största dunjackorna på marknaden. Det är en naturlig reaktion på den bitande kyla som komma skall. Vi alla gör det, som på autopilot. Men det går också att hålla sig varm med lager på lager. Vi guidar dig i hur du klär dig för kylan utan att tumma på vare sig kvalitet eller stil.

Read More

Så du har precis kittat upp dig med en ny dunjacka inför vintern. Då kan det vara klokt att se till att inte vanvårda dunjackan. Eftersom man faktiskt skall kunna använda ens dunjacka fler säsonger än en. Men hur gör man för att på bästa sätt vårda och tvätta ens dunjacka?

Read More

Vi ser ingen anledning att tumma på stilen bara för att temperaturen sjunker. Med bara lite kreativitet går det att vara snyggare än under hela året - trots att det är kallt ute. Med rätt sorts kläder klarar man både arktisk kyla och tropisk hetta. Och med rätt designer bakom är det inte alls en omöjlighet att du dessutom ser riktigt bra ut. Dunjackorna är vinterns viktigaste plagg, men vilka bör du titta lite extra på? Och hur bär du dem bäst? Det här är våra favoriter denna vinter.

Read More

“Clothes without accessories is like sex without orgasms”. Det är dem bevingade orden av den numer legendariska smyckesdesignern Robert Lee Morris. I mångt och mycket är citatet väl preciserat. Kläder är den stapelvara vi behöver av rent praktiska skäl. De håller oss varma och skyddar oss från farligt UV-ljus. Självklart är citatet en aning tillspetsat. Och naturligtvis är det så kläder tillför mer än bara nödvändig bekvämlighet, men en outfit utan accessoarer är långt mycket mer trist än en outfit med väl avvägda accessoarer.

Read More

Yttervästen är inte bara praktisk och funktionell. Det är också ett ruskigt elegant plagg, som dessutom fungerar kanon som windbreaker. Samtidigt är det ett av få plagg som är både sportigt och dressat betingat. Så hur bär du den bäst? Vi vill visa två alternativ - ett sportigt och ett stiligt.

Read More

Moncler har gjort dunjackan socialt accepterat genom att kombinera high-tech teknologi med high fashion, allt för att du inte ska behöva välja mellan att ha en snygg outfit och hålla värmen. Det här är historien om hur det fransk-italienska varumärket förvandlade dunjackor till ett miljardimperium.

Read More

Kompensationen för att lämna sommaren bakom sig är liten. Att packa ned sommarens kläder är aldrig en fröjd. Men att stifta bekantskap med våra efterlängtade höstgarderober är alltid en fröjd. Att se till att höstgarderoben innehåller en riktigt, riktigt bra rock är nästan ett måste. Våra tre favoriter är följande.

Read More

Denim har sedan Levi Strauss skapade de första jeansen varit en oumbärlig hörnsten i varenda mans garderob. Över 130 år senare är materialet fortfarande lika aktuellt, och hösten 2019 är denim hetare än någonsin. Därför tänker vi ta tillfället i akt och visa dig hur du bäst bär denim i höst.

Read More

Att bygga en bra bas är A och O när det kommer till en fungerande, mångsidig garderob. En bra basgarderob är grunden i varje klädsel. Och du vill se till att ha grunden lagd, framförallt inför hösten. Med dessa tre, olika byxor kommer du långt.

Read More

Det finns inget bättre sätt att göra sig redo för höstens murriga väder, än att armera sig med en hög av mysiga, stickade tröjor. Stickade tröjor är både otroligt bekväma och praktiska. Eftersom de ofta fungerar till alla situationer. Det här är våra favoriter för hösten 2019.

Read More
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5