STIL
Back to the office

Efter en välbehövlig ledighet är det nu dags att återvända till jobbet. Vissa gör det i kostym, andra i tröja och byxor. Oavsett vilken klädkod som råder på din arbetsplats bör du se till att återvända med stil. Låt oss hjälpa dig på vägen till ett stilfullare 2020.Read More

Läs artikel

Bubblig stämning, glitter och glamour. Det är nyår i sitt esse. Hur du väljer att ringa in det nya året är självklart upp till dig, men här kommer lite hjälp på traven!

Read More

Jullovet är en perfekt tid för att ladda batterierna och för att mysa, men det ger också en möjlighet att prova på nya saker. Eftersom det bara är dagar kvar till julledigheten har vi satt samman våra favoritaktiviteter att göra under lovet.

Read More

December har anlänt och det börjar bli läge att fundera på vilka julklappar som måste införskaffas. Därför tänkte vi att det kunde vara fint med lite hjälp på traven. Detta är vad vi på Man of a kind önskar oss i jul.

Read More

Black Friday närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än en hyllningspost till kläder i svart? Håll till godo, detta är de svarta kläder du borde spana in!

Read More

Det är något otroligt charmigt med den fulsnygga jultröjan, det är svårt att förneka. Den hör liksom hemma på jul, precis som Karl Bertil Jonsson och prinskorv. På Man of a kind kallar vi dock tröjan The Handsome Christmas Sweater.

Read More

Varje säsong åker våra inköpare land och rike för att finna de bästa plaggen och accessoarerna. Som experter på herrmode har vi även i år bett dem välja ut sina inköpsfavoriter för höst- och vinterkollektionerna.

Read More

Med fingertoppskänsla för estetik och minimalism, och en stor portion business, lanserade den amerikanska, numer kultförklarade designern det som skulle komma att bli ett av världens mest ikoniska klädmärken: Calvin Klein Limited.

Read More

Handskarna är det kallare halvårets kanske viktigaste accessoar. Dessvärre glöms de ofta bort. Det är synd, eftersom ett par välsittande handskar är en stilmarkör av rang. Men hur skall ett par handskar egentligen sitta? Och hur skall de se ut i år?

Read More

När kylan drar över landet är det inte alls ovanligt att man köper på sig de största dunjackorna på marknaden. Det är en naturlig reaktion på den bitande kyla som komma skall. Vi alla gör det, som på autopilot. Men det går också att hålla sig varm med lager på lager. Vi guidar dig i hur du klär dig för kylan utan att tumma på vare sig kvalitet eller stil.

Read More

Så du har precis kittat upp dig med en ny dunjacka inför vintern. Då kan det vara klokt att se till att inte vanvårda dunjackan. Eftersom man faktiskt skall kunna använda ens dunjacka fler säsonger än en. Men hur gör man för att på bästa sätt vårda och tvätta ens dunjacka?

Read More

Vi ser ingen anledning att tumma på stilen bara för att temperaturen sjunker. Med bara lite kreativitet går det att vara snyggare än under hela året - trots att det är kallt ute. Med rätt sorts kläder klarar man både arktisk kyla och tropisk hetta. Och med rätt designer bakom är det inte alls en omöjlighet att du dessutom ser riktigt bra ut. Dunjackorna är vinterns viktigaste plagg, men vilka bör du titta lite extra på? Och hur bär du dem bäst? Det här är våra favoriter denna vinter.

Read More
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5