Semestern handlar för många till stor del om avkoppling, ladda batterierna och verkligen ta hand om sig själv. Genom att umgås med nära och kära, få fullständig avkoppling på ett all inclusive eller genom oförglömliga upplevelser av nya platser. Under denna härliga och soliga tid får man dock inte glömma att ta hand om sin hud, för vem vill börja jobbet med läderhud i ansiktet? Vi har frågat vår hudvårdsexpert Linda Löfgren om hudvårdsknepen under sommaren.

Read More

För somliga är rakning bara något man vill få överstökat med sin trimmer, men för andra är det en morgonritual i lugn och ro som gärna får ta lite tid. För den som är ute efter den perfekta rakningen så bör man även få till det perfekta raklöddret. Här är fem enkla steg för att åstadkomma just det.

Read More

Det är inte nog med att man ska välja om man ska raka sig med maskin, hyvel eller rakkniv. När man väl bestämt sig för sin rakhyvel finns det desstom ytterligare val. Vi reder ut begreppen kring flerbladshyvel och säkerhetsrakhyvel så att du kan välja rätt.

Read More

Du kanske har fått frågan om vilken slags hudtyp du har? Om du inte är insatt i ämnet hudvård är det såklart lite svårt att kunna svara på den frågan. Här guidar vi dig till de vanligaste hudtyperna så att när du köper din hudvård nästa gång vet du vilka slags produkter just din hud behöver.

Read More

Med rätt tillbehör kan du skapa din egen rak-upplevelse som är något utöver det vanliga. För att göra din rakning till en njutning och få ett perfekt resultat gäller det att följa några enkla steg och använda rätt verktyg och produkter vid rätt tillfälle.

Read More