Efter en välbehövlig ledighet är det nu dags att återvända till jobbet. Vissa gör det i kostym, andra i tröja och byxor. Oavsett vilken klädkod som råder på din arbetsplats bör du se till att återvända med stil. Låt oss hjälpa dig på vägen till ett stilfullare 2020.Read More

Bubblig stämning, glitter och glamour. Det är nyår i sitt esse. Hur du väljer att ringa in det nya året är självklart upp till dig, men här kommer lite hjälp på traven!

Read More

December har anlänt och det börjar bli läge att fundera på vilka julklappar som måste införskaffas. Därför tänkte vi att det kunde vara fint med lite hjälp på traven. Detta är vad vi på Man of a kind önskar oss i jul.

Read More

Black Friday närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än en hyllningspost till kläder i svart? Håll till godo, detta är de svarta kläder du borde spana in!

Read More

Det är något otroligt charmigt med den fulsnygga jultröjan, det är svårt att förneka. Den hör liksom hemma på jul, precis som Karl Bertil Jonsson och prinskorv. På Man of a kind kallar vi dock tröjan The Handsome Christmas Sweater.

Read More

Handskarna är det kallare halvårets kanske viktigaste accessoar. Dessvärre glöms de ofta bort. Det är synd, eftersom ett par välsittande handskar är en stilmarkör av rang. Men hur skall ett par handskar egentligen sitta? Och hur skall de se ut i år?

Read More

När kylan drar över landet är det inte alls ovanligt att man köper på sig de största dunjackorna på marknaden. Det är en naturlig reaktion på den bitande kyla som komma skall. Vi alla gör det, som på autopilot. Men det går också att hålla sig varm med lager på lager. Vi guidar dig i hur du klär dig för kylan utan att tumma på vare sig kvalitet eller stil.

Read More

“Clothes without accessories is like sex without orgasms”. Det är dem bevingade orden av den numer legendariska smyckesdesignern Robert Lee Morris. I mångt och mycket är citatet väl preciserat. Kläder är den stapelvara vi behöver av rent praktiska skäl. De håller oss varma och skyddar oss från farligt UV-ljus. Självklart är citatet en aning tillspetsat. Och naturligtvis är det så kläder tillför mer än bara nödvändig bekvämlighet, men en outfit utan accessoarer är långt mycket mer trist än en outfit med väl avvägda accessoarer.

Read More

Yttervästen är inte bara praktisk och funktionell. Det är också ett ruskigt elegant plagg, som dessutom fungerar kanon som windbreaker. Samtidigt är det ett av få plagg som är både sportigt och dressat betingat. Så hur bär du den bäst? Vi vill visa två alternativ - ett sportigt och ett stiligt.

Read More

Kompensationen för att lämna sommaren bakom sig är liten. Att packa ned sommarens kläder är aldrig en fröjd. Men att stifta bekantskap med våra efterlängtade höstgarderober är alltid en fröjd. Att se till att höstgarderoben innehåller en riktigt, riktigt bra rock är nästan ett måste. Våra tre favoriter är följande.

Read More

Denim har sedan Levi Strauss skapade de första jeansen varit en oumbärlig hörnsten i varenda mans garderob. Över 130 år senare är materialet fortfarande lika aktuellt, och hösten 2019 är denim hetare än någonsin. Därför tänker vi ta tillfället i akt och visa dig hur du bäst bär denim i höst.

Read More

Att bygga en bra bas är A och O när det kommer till en fungerande, mångsidig garderob. En bra basgarderob är grunden i varje klädsel. Och du vill se till att ha grunden lagd, framförallt inför hösten. Med dessa tre, olika byxor kommer du långt.

Read More
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5