Det finns inget bättre sätt att göra sig redo för höstens murriga väder, än att armera sig med en hög av mysiga, stickade tröjor. Stickade tröjor är både otroligt bekväma och praktiska. Eftersom de ofta fungerar till alla situationer. Det här är våra favoriter för hösten 2019.Read More

Det är något fascinerande över hur vissa plagg blir direkta garderobsfavoriter. Hur vissa plagg sätter sig. Etsas fast i garderoben, likt en hörnsten. För oss är polotröjan ett sådant plagg. Men hur bär man en? Polokragen har den otroliga egenskapen att kunna fungera till det mesta. Vi skall visa dig ett förslag på hur vi bäst bär den i höst.

Read More

Det som en gång var otänkbart för män att bära, är i höst tillbaka med råge. Kläder i rosa är en av årets absolut hetaste trender. Och att bära det ihop med rött är en missmatch, men det är den missmatchen vi längtar efter att se i höst!

Read More

Med sommaren halvvägs avklarad är det inte en dum idé att börja snegla mot vad hösten kan innebära i klädväg. Sommaren har varit fylld med luftiga linnematerial, eller mjuka bomullskvaliteter. Höstens garderob däremot är murrigare. Där ryms kashmir, mjuk ull och flanellkvaliteter när man strosar genom parker med löv i olika färger. Men vilka material bör man tänka över att införskaffa sig?

Read More

Det som en gång i tiden var en självklarhet: att klä sig strikt och formellt på jobbet, börjar sakteliga luckras upp. Idag är det mer en regel än ett undantag att klä sig väl, men inte strikt. Men vad betyder egentligen klädkoden business casual? Och hur bär man den klädseln bäst när man skall tillbaka till arbetet?

Read More

Varma dagar och ljusa nätter byts ut mot svala kvällar, midsommarsillen ger plats åt kräftorna och de lediga dagarna närmar sig sitt slut. Sensommaren är här och vi guidar dig till hur du håller stilen vid alla tillfällen när sommar blir höst.

Read More

Ja, visst skrynklar det. Tyget rynkar sig överallt, men det är en av anledningarna till att vi älskar det. Linnetyget är sommarens räddning när graderna når 25°C eller mer. Då är inget svalt nog - förutom linne. 

Read More

Vi har nyligen firat årets ljusaste dag, samtidigt blir vädret bara bättre och bättre. Vi räknar med att vi på Man of a kind inte är dem enda som vill gå svalt klädda. Shortsen är, och kommer fortsätta vara, en oundviklig favorit i sommar. Dock kommer man inte undan med ett par shorts i stan utan snygga skor. Så vilka skor passar bäst att bära till shorts?

Read More

Å ena sidan är sommaren kanske den allra enklaste årstiden att klä sig. Bara att dra på sig ett par schyssta shorts och en snygg t-shirt och man är redo för dagen. Å andra sidan är valmöjligheterna vad gäller material, färger och mönster nästan oändliga vilket genast gör det svårare. Därför har vi bett vår stylist välja ut fem nyckelplagg till en stilsäker sommaroutfit.

Read More

När vädret når över 25°c är nästan alla kläder för varma. Men att gå i badbyxorna hela sommaren, dag som kväll, är inte ett alternativ. Nej, istället har vi tagit fram våra favoritbyxor att strosa omkring i under de varma dagarna i sommar.

Read More

Det är inget plagg som är under samma strålkastarljus som badbyxorna under sommarhalvåret. Eftersom det är det enda plagg du främst bär ensamt är det viktigt att badbyxorna verkligen håller stilen. Här är några av våra absoluta favoriter, håll till godo.

Read More

Att vara rätt klädd för varmare grader är inte lätt. Det kräver en dos förutsägande, en dos strategisk shopping och ytterligare lite tanke bakom den perfekta vår- och sommargarderoben. Men vad betyder det egentligen? Det betyder att du måste börja nu.

Read More

Vi vill vara naivt optimistiska och säga att värmen som förväntas dra in över landet kommande veckor är här för att stanna. Med varmare väder kommer bra humör och en speciell bekymmerslöshet som bara sommaren medför. Men det föder också en naggande tanke om vad man bör ha på sig på alla sommarens fester.

Read More
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5