Att välja jeans kan ibland vara svårt, det finns en djungel med information att tänka på när man köper ett par nya denim. Som hjälp på traven har vi därför tagit fram en Denimguide. Här kan du läsa om olika jeansmodeller, storlekar, olika typer av denimtyg samt denimvård.

Read More

Så du har precis kittat upp dig med en ny dunjacka inför vintern. Då kan det vara klokt att se till att inte vanvårda dunjackan. Eftersom man faktiskt skall kunna använda ens dunjacka fler säsonger än en. Men hur gör man för att på bästa sätt vårda och tvätta ens dunjacka?

Read More

Visst känner vi alla en sådan person som aldrig tycks dela problemet med smutsiga skor med oss? De personer vars skor är mer välpolerade dagligen än vad våra egna är efter ett besök hos skomakaren? Vi ger dig 5 enkla tips som gör dig till en av dem.  

Read More

I dagens konsumtionsdrivna värld är frågan om hur vi förlänger livslängden på våra plagg viktigare än någonsin. Med några få tips garanterar vi att dina kläder och skor kommer hålla sig fräscha bra mycket längre än om du lämnat dess livsöde åt slumpen att avgöra. 

Read More
När vi nu kliver in i en ny säsong där fotens bästa vän kommer utsättas för både vind, rusk och regn behöver du ägna skon lite extra tid och omtanke. Vi ger dig fyra tips som ger dina favoritskor ett långt och lyckligt liv.Read More