STIL

De perfekta badbyxorna

Det är inget plagg som är under samma strålkastarljus som badbyxorna under sommarhalvåret. Eftersom det är det enda plagg du främst bär ensamt är det viktigt att badbyxorna verkligen håller stilen. Här är några av våra absoluta favoriter, håll till godo.

Badbyxor hos Manofakind

Vilka Badbyxor väljer du?

Alldeles oavsett var du väljer att spendera din sommar; om det är på en sandstrand utomlands, i Stockholm eller på sommarstället, någon annanstans - kommer du vilja ha ett par tilltalande badbyxor. Även när det är riktigt varmt ute och plaggen du bär blir allt färre är det viktigt att hålla stilen. Se därför till att investera i ett par nya, fräscha badbyxor från ett av nedan varumärken.

C.P. COMPANY, CHROME BOXER

Massimo Osti är italienaren bakom C.P. Company, märket som revolutionerade sättet man färgar tyg. I denna sommarfavorit kommer badbyxorna avskalade. Med en röd färg och endast en patch med loggan på vänstra benet lyckas man föra tankarna åt den italienska solkusten. Det är en stark röd färg som är till för att synas. Perfekt till en solbränd kropp. Detta är en snygg, avskalad design av ett märke som är vana vid att experimentera med tyger, mönster och kvaliteter.

C.P. Company

Chrome Boxer Badshorts
1 299 kr

MONCLER, BOXER BADSHORTS

Moncler är kanske inte som mest kända för sina sommarkläder, utan snarare för sina vinter- och sportkläder. Men det inte alla vet är att Moncler gör ruskigt snygga badbyxor också. Det fransk-italienska varumärket har lyckats skapa en retroinspirerad känsla genom ett kortare avslut och en avskalad design. Vi säger att detta är en fullpott att bära på Cote d’Azur i sommar.

Moncler

Boxer Badshorts
2 099 kr

NIKBEN, LIMONCELLO

Har vi berättat att vi gillar Nikbens badbyxor? Svenskarna Niklas Abrahamsson och Benjamin Lega gör bland branschens bästa badbyxor. Badbyxorna kommer alltid i ett snabbtorkande material, utrustade med ett meshfoder. På baksidan av badbyxorna hittar du en ficka med lock på. Perfekt för att lägga solglasögonen i när du badar. Denna gång i en svartvit version som flörtar med Italiens sommarlikör nummer 1: Limoncello.

Se alla badbyxor från Nikben.

Nikben

Limoncello Badshorts
899 kr

DSQUARED2, LOGOPRINT

De två kanadensiska tvillingbröderna Dean och Dan har ända sedan examen från Parson’s school of design gjort uppseendeväckande kläder. Denna sommar gör de inget undantag. Dessa badbyxor har en svart basfärg och logoprint, texten Dsquared2. Det är ingenting för den som önskar att smälta in bland folkmassan på stranden. Vi gillar Dsquared2 i allmänhet och dessa badbyxor i synnerhet.

Se alla badbyxor från Dsquared2 här.

Dsquared2

Boxer Badshorts
1 799 kr

KENZO, MULTIMÖNSTER

Kenzo är varumärket på allas läppar och inte minst för det broderade tigerhuvudet. Men faktum är, att Kenzo är bra på så mycket mer. Dessa badshorts är i en dressad design som gör dem perfekta att använda på sommarfesten, inte bara på stranden. Som pricken över i:et kan dessa badshorts med medaljongmönster matchas som ett set tillsammans med den kortärmade skjortan i samma mönster. 

Kenzo

Korta Badshorts
1 599 kr
Mönstrade badshorts och skjorta från Kenzo

Skjorta, T-shirt och Badshorts från Kenzo

Detaljerat mönster på badbyxa från Kenzo