STIL

Fem par skor att bära till shorts 

Vi har nyligen firat årets ljusaste dag, samtidigt blir vädret bara bättre och bättre. Vi räknar med att vi på Man of a kind inte är de enda som vill gå svalt klädda. Shortsen är, och kommer att fortsätta vara, en oundviklig favorit i sommar. Dock kommer man inte undan med ett par shorts i stan utan snygga skor. Så vilka skor passar bäst att bära till shorts?

 

Inför årets sommar har vi fyllt upp butiken med branschens snyggaste skor att bära till shorts. Sommarens utbud är proppat av dem i olika utföranden: casual som dressade. Sneakers, loafers och sandaler som alla gör sig ruskigt bra till just shorts. Av den anledningen har vi samlat några av våra absoluta favoriter att bära när sommarens temperaturer sticker iväg, och du har shorts på dig.

BALLY

Om du siktar på att vara snyggt klädd är Ballys svarta loafers i hög modell en självklar sommarfavorit. Addera därtill en bubblig stämning med kvällssol, och du har receptet för ett bra mingel. Schweiziska Bally Är kända för sina vinterkängor, men bevisar med dessa loafers att de är minst lika bra på eleganshöjande skor. När de dessutom är nedsatta är detta ett riktigt kap.

Bally

Penny Loafers
 

EYTYS

Svarta sneakers i canvas är en stapelvara i var mans garderob. Det bör i varje fall vara det. Dessa låga sneakers från svenska Eytys är utrustade med en tjock gummisula - vilket också blivit Eytys signum på deras skodesign. Modellen är unisex och är hos oss på Man of a kind ett självklart val att bära på sommaren, framförallt till shorts.

Eytys

Mother Canvas Sneakers
 

COMMON PROJECTS

När Flavio Girolami kontaktade Art Directorn Peter Poopats föddes en idé om en sneaker som inte skulle vara så street-aktig som sneakers alltid hade varit. De ville skapa en modern, fräsch och dressad sneaker som skulle fungera till allt. Voilá - modellen Achilles var därmed född. Vi älskar modellen Achilles i allmänhet, och den här färgen i synnerhet. Ett plus i kanten är att den ljusa mockan enkelt kan användas långt in på hösten.

Common Projects

Original Achilles Low Suede Sneakers
 

TOM FORD

Den enorma sandaltrenden verkar inte se något slut, och det snyggaste paret sandaler av dem alla görs av Tom Ford. Designern, Tom Ford, gjorde sig känd på institutioner som Yves Saint Laurent och Gucci innan han beslutade sig för att flyga solo. Denna sandal har en dressad känsla och skulle lika gärna kunna bäras till kostym, som till shorts. Det är ett otroligt mångsidigt val.

Tom Ford

Grafton Sandaler
 

OUR LEGACY

Svenska modeundret är ett faktum med klädmärken som NN07, Nudie Jeans, Hope, Eytys och inte minst Our Legacy. Our Legacy är märket som är på allas läppar under sommaren 2019. Denna modell är något högre, vilket passar oss ruskigt bra denna sommar. Den har dessutom en rundad profil som gör att den fungerar bra till nästintill alla shorts. En given favorit!

Our Legacy

Mono Runner Sneakers