STIL

Nyckelplagg till vårgarderoben

När vi nu är inne i årets tredje månad börjar vi på Man of a kind känna suget efter en fräschare vårgarderob. Vi vill ge mer plats i garderoben till genuina nyckelplagg som hör våren till. Det här är våra favoriter!

Overshirt och Byxor från Kenzo, Tröja från Dsquared2


Längtan efter uteserveringar och solglasögon växer sig allt starkare. Likaså gör längtan efter tunnare kläder, men för att kunna bära tunnare kläder behöver garderoben ses över. Har du nyckelplaggen för vårgarderoben redan på plats? Om inspirationen tryter kommer här våra måste-plagg för en komplett vårgarderob.

Overshirten

Vi skulle kunna skriva rad efter rad om overshirtens mångsidighet. Om hur enkelt det är att klä upp och klä ned en overshirt. Och om dess moderiktighet i år. Ni har hört oss säga de sakerna förut, men de tål att upprepas. Eftersom inget plagg, åtminstone inget ytterplagg, är lika enkelt att använda som overshirten. Det är en svårslagen favorit. Ett definitivt nyckelplagg för vårgarderoben. I år bär vi gärna skjortan som ett helt set tillsammans med matchande byxor

Overshirt från Kenzo, Tröja från Dsquared2

Kavajen

 

Den okonstruerade, lite lätt avslappnade, kavajen är ett måste-plagg att inkorporera i sin vårgarderob. Varför? För att det är en stilmarkör av rang. En okonstruerad kavaj höjer intrycket avsevärt, oavsett situation. Att slänga på en kavaj, förslagsvis en sådan som på bilden här, får dig att smälta in i de flesta omgivningar - på ett smakfullt sätt.

 

Magväskan

Det är lustigt med smak. Det man förut tyckte var fullständigt otänkbart att bära kan med tiden visa sig bli en ny favorit. Magväskan, eller cross body-väskan som det också kallas, är ett sådant case. Nu - våren 2020 - är magväskan kanske den trendigaste accessoar en man kan bära. Alla stora modehus har magväskor i sina kollektioner. Det talar väl sitt tydliga språk?

Tröja från sunspel, väska från c.p. Company

väska från c.p. Company