STIL

Nyckelplaggen att bära i sommar

Å ena sidan är sommaren kanske den allra enklaste årstiden att klä sig. Bara att dra på sig ett par schyssta shorts och en snygg t-shirt och man är redo för dagen. Å andra sidan är valmöjligheterna vad gäller material, färger och mönster nästan oändliga vilket genast gör det svårare. Därför har vi bett vår stylist välja ut fem nyckelplagg till en stilsäker sommaroutfit.

 

Färgval - enkelt & cleant

Välj gärna enkla och cleana färger då det blir enklare att matcha med annat. Ljust och fräscht som ett par komiker skulle sagt. Den korta jeansjackan i offwhite rådenim från Helmut Lang har en klassisk krage och passar bra över en lite längre skjorta.

Sommargarderoben kan omöjligt vara komplett utan en kortärmad skjorta. Den här linneskjortan från italienska Etro har ett behagligt grönt mönster som lyfter outfiten ytterligare.

Jeansjacka från Helmut lang

Ljusgrå sweatshirt från Norse Projects

Kortärmad linneskjorta från etro

Det självklara valet - shortsen

Shorts är såklar ett måste. Dessa tencelshorts i klassiskt snitt från NN07 går ton i ton med jackan. Om det skulle bli för kyligt till och med för jeansjackan så adderar vi denna grå sweatshirten i bomull från danska Norse Projects.

Tencelshorts från NN07

Vita sneakers

Vita sneakers är något som passar till de allra flesta tillfällen. En investering i ett par från Common Projects kommer man aldrig ångra. Signaturmodellen Original Achilles Low är producerad i mjukt italienskt skinn med en gummisula i samma färg. Varje sko är dessutom märkt med ett serienummer vid hälen som en kul och stilren detalj.

Klassiska Sneakers från Common Projects

Köp plaggen i artikeln:

Helmut Lang

Jeansjacka 
 

Norse Projects

Sweatshirt
 

Etro

Kortärmad Skjorta
 

NN07

Tencelshorts