LIVSSTIL

Packa till stranden

Att göra sig redo, mentalt, för att bege sig iväg till stranden är enkelt. Det sker per automatik när solen strålar, himlen är molnfri och semestern är intågande. Men ser du till att få med dig allt i strandväskan? Om så fallet är, att du ofta glömmer något, är denna artikel din go to-guide.

 

Nyckelordet i att packa rätt till stranden stavas selektivitet. Det krävs urvalsförmåga och en liten dos rationell överblick. För att komma fram till stranden och inse att man glömt både handduk och badbyxor är inte roligt. Det viktigaste, i vårt tycke, är att man klär sig bekvämt - men snyggt. Strandplagg behöver inte sitta stramt. Det gör ingenting om klädesplaggen är löst sittande. Därför har vi sammanställt denna guide, så att du kan se till att införskaffa de plagg man behöver för en bra strandstil.

Pikétröjan

Under somrarna är pikétröjan den överdel som vi använder flitigast. En pikéskjorta är den perfekta hybriden. Eftersom den är både dressad och ledig, samtidigt. Det är således ett perfekt plagg att packa med till stranden.

Badtofflor

Det enda skodon en man behöver på stranden är ett par badtofflor. Och varför då inte passa på att kitta upp sig med branschens fräschaste? Alla fyra modeller fungerar precis lika bra att bära till shorts, med strumpor i som till stranden. Användningsområdet är inte så begränsat som man lätt kan tro.

Badbyxor

Vad vore en packningslista till stranden utan ett par badbyxor? Det vore en ofullständig lista. Att använda samma badbyxor år efter år, och se badbyxorna förfalla - är inte fräscht. Vi har gjort vårt bästa för att kunna erbjuda er säsongens snyggaste badbyxor. Se till att se över garderoben hemma innan du sticker iväg till stranden.

En skyddande keps

Kepsen är lätt att glömma att packa med till stranden, men det borde vara ett givet val. När temperaturen når 25°C är det viktigt att skydda hjässan. Det är dessutom ett enkelt sätt att få en smula solskydd för ögonen. Addera därtill att det är en accessoar som är en stilhöjare.