LIVSSTIL

Vinn en weekend med Alfa Romeo Stelvio

I samarbete med Alfa Romeo Sverige har du nu möjligheten att vinna en weekend med en Alfa Romeo Stelvio. En helt ny SUV som är inspirerad av vägen och som bjuder på världens bästa körupplevelse.

Tävlingen är avslutad.

 

Tävlingen hålls på Instagram och såhär gör du för att tävla:

 

1. Gilla @manofakindcom samt Alfa Romeos nya Instagramkonto @alfaromeo_sverige.

 

2. Kommentera på Man of a kinds inlägg varför du vill vinna en weekend med Alfa Romeos Stelvio och tagga gärna den du vill dela körupplevelsen med eller kanske den du vill åka på roadtrip med i sommar.

 

3. Håll tummarna på att det är du som är den lyckliga vinnaren. 

 

OBS! För att vara med i tävlingen ska du vara över 25 år och haft giltigt körkort i minst 3 år. 

 

 

Om Alfa Romeo

Alfa Romeo har alltid skapat unika bilar som sätter föraren och körglädjen i centrum. Detta är det vinnande receptet bakom en rad karaktärsfulla modeller som blivit riktmärken i bilbranschen. Idag skriver det italienska varumärket ett nytt kapitel i deras enastående 108-åriga historia med Stelvio: en sportsuv på Alfa Romeos vis. Bilen hämtar inspiration från det legendariska bergspasset ”Stelvio” med över 75 hårnålskurvor i snabb följd, som allmänt betraktas som en av världens vackraste och mest utmanande vägar. För det är i kurvorna som en bil visar sitt rätta jag. Och det är där som Alfa Romeo Stelvio utmärker sig.

 

Stelvio bryter ny mark i suv segmentet genom att förena köregenskaper på ett unikt sätt. Tack vare bland annat ultradirekt styrning , låg vikt och ett mycket balanserat chassi utmärker sig modellen med hög komfort kombinerat med fantastisk körglädje. Alfa Romeo Stelvio erbjuds i flera effektiva drivlinor med effekt från 150 hk till 510 hk. Den sistnämnda erbjuds i version ”Quadrifoglio”, med 2.9l V6 bi turbo framutvecklad tillsammans med Ferrari. Läs mer om Alfa Romeo Stelvio här.

Allmänna tävlingsvillkor och information

Tävlingen ”Vinn en weekend med Alfa Romeo Stelvio” pågår till och med torsdag 14/6. Vinnaren utses av en opartisk jury från Man of a Kind och FCA Sweden som presenteras fredagen den 15/6 via ett personligt meddelande på Instagram. Övriga deltagare kontaktas ej. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren erhåller en provköring av en Alfa Romeo Stelvio mellan dagarna torsdag – måndag. Bilen hämtas och återlämnas i Stockholm. Tidpunkt för provkörningen beslutas i samråd vinnare. Vinnaren måste signera särskilt låneavtal vid upphämtning. Bilen levereras fulltankad. Kostnader som uppkommer i samband med provkörning, så som parkeringsböter eller andra avgifter som tillförs bilen, kommer debiteras på föraren. Vid uppkommen skada på bilen åläggs föraren att erlägga betalning för självrisk. För att kunna vara med i tävlingen måste man följa tävlingsinstruktionerna, vara över 25 år och haft giltigt körkort i minst 3 år. 

 

Personuppgifter kan komma att behandlas för att kommunicera med dig som tävlar under och efter tävling, t.ex. för att identifiera dig och ev. kolla din ålder, samt utse vinnare och förmedla dennes vinst.

 

Personuppgifter som kan komma att samlas in: namn, ålder, om den tävlande har körkort eller ej, kontaktuppgifter som e-post, telefonnummer och adress, samt ev. uppgifter som lämnats i tävlingsbidrag. Uppgifterna används endast i samband med tävlingen och sparas fram till att tävlingen är avslutad. För denna tävling är det endast vinnarens uppgifter som kommer att delas med en representant från FCA Sweden så att denne kan hämta ut sitt pris. 

 

Man of a kind ansvarar inte för tekniska problem på tävlingskanalens plattform som t.ex. kan resultera i att bidrag inte syns. Vad man vinner är olika för varje tävling. Håll koll på alla våra tävlingar, vad vinsterna är och hur du tävlar i varje enskild tävling – följ oss på vår Instagram och Facebook. 

 

När tävlingen är avslutad och klar kommer Man of a kind att ta bort hela inlägget för tävlingen på Instagram där alltså alla personuppgifter kommer att försvinna helt.