STIL

Vårens trender del 2: vitt, ljus denim och trenchcoaten

Vi fortsätter på temat att goda ting kommer i tre och presenterar del 2 i vårens trender. I denna del kollar vi närmre på kombinationen vitt, ljus denim och trenchcoat. En kombination vi tror kommer bli en av de mest burna i vår.

 

Ljusa toner har en tendens att visa sig från sin bästa sida under vår-månaderna och denna säsong är inget undantag. Vitt i alla olika nyanser får ta en stor plats och vi matchar gärna ton-i-ton för en monokrom stil. Vi ser fram emot att gå ifrån den gråa och kalla vintern för att snart få klä oss i ljusare färger.

 

Även jeans och annan denim får en ljusare nyans. Jeansen från Our Legacy är snyggt vintagetvättade och har en medelhög midja vilket ger oss sköna 90-tals vibbar.

 

Se vår tolkning av trenderna i filmen nedan

 

Om vi får välja en produkt i denna del är trenchcoaten från Jil Sander vår absoluta favorit och att den slår två trender i en smäll gör den inte sämre. Jil Sander som designer är känd för sin höga kvalité och hantverk. Ett plagg från varumärket är en investering som kommer att hålla under många år. Trenchcoaten är en av vårens stora trender och denna har en skön oversize-look och går att använda lika bra över kostymen som till den lite trendigare stilen med ett par sneakers

 

Dessa tre trender tillsammans är enkelt att kombinera för en vårig och trendig look som kommer att fungera sjukt bra även i sommar.

Jil Sander

Strasbourg Trenchcoat 
18 499 kr

Common Projects

Original Achilles Low
3 499 kr

Our Legacy

Second Cut Jeans
1 999 kr

Calvin Klein

Western Skjorta
1 299 kr