STIL

Vårens trender del 3 - Dressat och neon

I den sista delen av vårens trender är dressat och neon i fokus. Om du gillar färgglada färger eller om du gärna klär dig i kostym kommer du vara helt rätt ute denna säsong. 

 

Även om det dressade modet aldrig gått ur tiden är 2019 året att verkligen skruva upp volymen i garderoben och investera i ännu fler kostymer samt kavajer. De klassiska modehusen som Canali, Corneliani, Boglioli och Ermenegildo Zegna visar såklart alla tre på fantastiskt fina kollektioner men även de mer trendiga husen visar två-delade varianter. Vi ser gärna en genomtänkt look med en två- eller tredelad kostym eller matchande set. Vår tolkning av trenden är en skjortjacka tillsammans med en kostymbyxa från Svenska HOPE, en perfekt kombination för dig som inte vill gå all in med en kostym. 

 

 

Vi är väldigt exalterade över att de färgglada färgerna får ta en stor plats bland vårplaggen. Just gult, rosa och grönt i starka neonfärger gillar vi extra mycket och vi ser designers som Philipp Plein, Kenzo, Versace Collection samt Common Projects med perfekta exemplar på trenden. Det färgglada modet ser ut att hålla i sig även till hösten vilket innebär hög tid att investera i detta 90-tals mode. 

 

HOPE

Linne Skjortjacka 
2 499 kr

Kenzo

Sonic Sneakers 
3 099 kr

HOPE

Wind Vida Kostymbyxor 
1 599 kr

Versace Collection

Mönstrad Silkesskjorta 
5 199 kr

Kenzo

Medallion Kortärmad Skjorta 
1 999 kr

Boglioli

Treknäppt Linnekostym
9 999 kr

Common Projects

Original Achilles Low Fluo 
4 199 kr

Philipp Plein

Black Cut Skull T-shirt 
4 799 kr