Badbyxor

Badbyxor för varje man
Under sommaren behöver du en snygg badbyxa, oberoende om du tänker spendera dagen på stranden eller hemma i hammocken. Vi har badbyxor i många olika modeller vilket gör att det är enkelt att hitta en som passar just dej.

Badbyxor för var och en
När sommaren äntligen är här vill man ju spendera så mycket tid som möjligt i solen. Vi erbjuder ett stort urval av badshorts som kommer att bli favoritplaggen under sommaren. Om du gillar randiga badshorts eller hawaii badshorts, har vi badbyxor som du kommer att älska. I vårt sortiment finns det produkter från många välkända märken och du kan hitta både enfärgade och shorts med trendiga mönster. Ifall du gillar att bada i roliga badbyxor kan vi erbjuda byxor med många spännande motiv ,som verkligen inte kommer att bli osedda. Hos oss hittar den trendiga mannen snygga shorts till sommarens badstunder och de kan dessutom snyggt kombineras med en t-skjorta.

Torkar snabbt
Elastisk och reglerbar midja
Välkända leverantörer
Trendiga motiv
Har nätfoder på insidan

Snygga modeller för den modemedvetna mannen
Oberoende hurdan klädstil du har, har vi trendiga badbyxor för just dej. Våra modeller är gjorda för den trendiga mannen som vet vad han vill. Det finns mycket färgstarkt mönstrade modeller för den som vill sticka ut i mängden medan man i sortimentet även kan hitta simshorts som har ett mer neutralt utseende. Kombinera dessa med en snygg t-skjorta eller en kortärmad skjortblus och du kan bära byxorna även på stan innan du beger dig till stranden. När du köper dina badshorts online får du dessutom fri frakt.

Sommarens lättskötta badbyxor
Alla badbyxor är gjorda av polyester vilket betyder att de torkar snabbt efter ett bad eller en tvätt. De flesta av våra trendiga modeller går att tvätta i maskin. Använd dock inte torktumlare eftersom det sliter på materialet i onödan. Om du simmar i klorvatten är det skäl att duscha eller skölja byxorna efteråt så att materialet håller sin elasticitet och passform. Många av modellerna är korta eller halvlånga vilket gör att det är lätt att röra sig i dem.

Trendiga och snygga badbyxor
Unna dig själv de bästa badbyxorna. Hos oss finns det många trendiga och moderna badbyxor som kommer att göra alla sommarens badturer till något extra. Badbyxorna i vårt sortiment kommer från världskända leverantörer. Du har alltid fri retur och vi garanterar en snabb leverans.