Chinos

Chinos för män med stil
Chinos är byxorna som passar till alla stilar och bör finnas i alla garderober. Då dessa herrbyxor finns i många olika varianter och material så finns det alltid en stil som passar alla.

Byxan som passar alla tillfällen
Från början användes chinos i armén, då plagget var tänkt att fungera som en fritidsbyxa, men se ut som en kostymbyxa. Idag fungerar byxorna både till vardags och för finare tillfällen. Det finns en uppsjö av olika variationer i olika material. Vill man köra på en lite ledigare stil kan man matcha linnechinos med en t-shirtt-shirt och en cardigan. Ska man på fest passar slim fit chinos bra ihop med skjortaskjorta och kavaj, då får man en snygg och modern uppklädd look. Chinos herr kommer med eller utan uppvikta ben, och tillverkas oftast i bomull eller linne. Chinos beige i linnematerial är exempelvis perfekt för sommaren, medan ett svart par i bomull gör sig utmärkt på vintern.

Passar alla tillfällen
Lyfter looken
Fungerar alla säsonger
Bekvämt material
Lätt skötsel

Till vardags och till fest
Chinos finns i flera olika modeller. På sommaren är det skönt med uppvikta ben som snyggt paras ihop med ett par loafersloafers och en ledig t-shirt för en bekväm men modemedveten stil. Vid festligare tillställningar kan man köra på chinos och kavaj istället för kostym. Då kör man på en slim fit-modell som är både trendig och bekväm samtidigt som det ser uppklätt ut. Då dessa byxor är väldigt avslappnade och lediga i stilen passar de alla kroppstyper, oavsett om du väljer en slim fit eller regular fit så ser du garanterat stilmedveten ut.

Lätt och enkel skötsel
Då de flesta chinos är gjorda i bomull så tvättas de med fördel i 40 grader. Är de däremot gjorda i linne ska de istället tvättas i 30 grader. Varken bomulls- eller linnebyxor ska torktumlas, och de bör inte heller blekas. Har de blivit rynkiga kan de strykas på max 150 grader, eller ångas med ett ångstrykjärn. De går även att skicka in på kemtvätt om man är på resa eller inte har tid att tvätta själv.

Chinos är byxan för den modemedvetna
Chinos är byxan alla pratar om. Den är både stilren och modern och kan användas under alla säsonger och tillfällen, både till vardags och till fest, sommar som vinter. De är gjorda i hållbara material som är både bekväma och innebär lätt skötsel. Med olika varianter passar de alla stilar.