Casual

Casualbyxor i hög kvalitet
Casualbyxor är bekväma och snygga att bära hemma, på jobbet eller på resan. Vi har mjuka byxor med avslappnad stil i kvalitetsmaterial som passar många tillfällen.

Casualbyxor i kvalitetsmaterial
Casualbyxor finns i många varianter för olika tillfällen. Bland de mer dressade modellerna finns chinos, som kan bäras med en t-shirt eller skjorta i nästan alla sammanhang. Låt gärna ett par snygga skor eller en klocka sätta stilen. På resan passar linnebyxor bra för den som vill ha en sval och bekväm byxa utan att bära kortbyxor. Även cargobyxor är bekväma fritidsbyxor, oftast i grövre material med många fickor. Bär dem med en t-shirt, hoodie eller skjorta med uppvikta ärmslut. I kategorin sweatpants herr finns också många riktigt mjuka och sköna byxor med snygg passform att bära hemma, vid fritidsaktiviteter eller på träningen. Våra byxor kommer från välkända varumärken med högsta kvalitet i snitt och material.

Mjuka material
Avslappnade tillfällen
Svala långbyxor
Bekväma och snygga
Passar på resan och fritiden

Casualbyxor för många tillfällen
Våra casualbyxor passar dig som vill klä dig med stil och samtidigt vara bekväm. Vi har designbyxor som passar lika bra på kontoret som på resan eller hemma. Är du ute efter en skön och lite mer dressad byxa, välj gärna ett par chinos i fint material såsom satin. Även vissa modeller av linnebyxor passar perfekt på kontoret, till exempel ett par linnebyxor med pressveck kombinerast med en klassisk skjorta. Till vardags eller på resan är raka linnebyxor utan pressveck ett säkert kort. Kombinera med en t-shirt, och vill du ha en riktigt avslappnad look väljer du sandaler till.

Tvätta dina byxor så här
Hur du tvättar dina casualbyxor beror på material, så var noga med att alltid följa råden på etiketten i plagget. De flesta byxor tvättas i 40°C fintvätt, utan blekmedel eller torktumling. Hängtorkning är bäst. Byxor i linne kan vädras i första hand i stället för att tvättas för att minska slitaget. Eftersom linfibern är blank på ytan kan fläckar ofta tas bort genom punktbehandling med galltvål, utan att hela plagget tvättas.

Casualbyxor i hög kvalitet
Vi har väl utvalda casualbyxor för många tillfällen, från de största designernamnen. Med bra passform, klassiska snitt och sköna kvalitetsmaterial har du allt från mjuka chinos för kontoret, till svala linnebyxor för resan eller sweatpants med stil att bära hemma.