Jackor & Rockar

Ytterkläder av bra kvalitet
Om det är något vi i Sverige behöver så är det bra ytterkläder. De ska stå emot väder och vind samtidigt som de gärna får vara snygga och passa ens personliga stil. Föredrar du en duffel eller en rock?

Välj jackan utifrån din personliga stil
Ytterkläder kommer i flera utförande som passar olika årstider och väder. Till våren och sommaren passar till exempel en snygg skinnjacka eller bomberjacka in i garderoben, medan det till höst och vinter passar bättre med dunjackor eller rockar av olika slag. Regnjackor kanske man inte alltid tycker är de snyggaste plaggen, oftast tillverkas de för att vara praktiska och skydda mot vädret. Det finns dock även jackor som skyddar mot regn samtidigt som de också är snygga och moderiktiga. Under en regnig höstdag är det perfekt att använda en regnjacka ur vårt sortiment. Den kommer att hålla dig och dina kläder torra medan du är ute i farten på stan eller mellan arbetet och hemmet.

Ytterkläder med fokus på praktikalitet
Finns i flera olika utförande
Passar i alla väder
Passar den modemedvetna mannen
Passar in med ens outfit
Ett stort urval av jackor
Ytterkläder finns i flera olika utföranden och stilar som passar allt från den sportiga till den mer modeinriktade. På sommaren när det inte behövs så tjocka jackor är jeansjackor eller skinnjackor bra att komplettera garderoben med. Olika typer av jackor så som exempelvis en jeansjacka kan se väldigt olika ut beroende på hur man vill ha den. Det finns de lite mer tuffare och ovanliga modellerna med detaljer som slitage eller färg och så finns såklart de mer traditionellt blå jackorna. Mot vintern när det krävs varmare kläder kan man exempelvis välja mellan en snygg dunjacka eller en stilren rock. Allt beror på vilken stil man har eller vill ha under vinterhalvåret.

Bra skötsel är A och O
Om man vill att ytterkläder ska hålla länge gäller det att man sköter om dem väl. En jeansjacka ska du inte tvätta med tvättmedel som innehåller blekningsmedel och du bör tvätta den tillsammans med plagg som är av samma färg. Detta gäller speciellt om du tvättar mörk denim. Använd inte sköljmedel och låt hängtorka för bästa resultat.

Vi har ett stort utbud av ytterkläder
Hos oss på Man of a kind kan du köpa den perfekta jackan för dig och i din stil. Oavsett om det är sommar eller vinter har vi ytterkläder som är perfekta och skyddar dig och dina kläder i alla slags väder.