Bomberjackor

Bomberjackor framhäver din outfit
Funderar du på att köpa en vårjacka eller en tunnare höstjacka? Bomberjackor är i så fall ett bra val. Dessa finns i en rad olika modeller.

Bomberjackor för varma dagar
Bomberjackor är ett utmärkt plagg att klä dig i under varmare dagar, när det ännu är så pass kyligt att du behöver ha en jacka på dig. Jackor i korta modeller finns i en mängd olika stilar och material, så att hitta en som passar din personliga klädstil bör inte vara något problem. Du kan till exempel välja mellan en bomberjacka, mockajacka, softshelljacka eller skjortjacka. Eller varför inte satsa på en klassisk Duffeljeansjacka? Alla dessa varianter ger helt olika intryck. En fördel med en kort jackmodell är att de enkelt framhäver din outfit, och du behöver inte känna dig lika påbylsad som i en lång eller väldigt tjock jacka.

Finns i flera olika stilar
Framhäver din outfit
Perfekt på våren
Välj mellan flera olika material
Kan kombineras med många plagg
Vilken jackmodell väljer du?

Korta jackor finns i många olika modeller och utföranden. Flera jackor förmedlar en avslappnad street-känsla och passar därför perfekt till vardags. Hit hör till exempel modeller som jeansjackor, sportjackor och bomberjackor. För ett mer sofistikerat intryck kan du med fördel välja en mockajacka, eller en skinnjackaskinnjacka i en smalare modell. För att framhäva dina former kan du också satsa på en modell med ett skärp eller snörning som du kan dra åt i midjan. Korta jackmodeller framhäver dessutom din resterande outfit. Hos oss hittar du modeller i flera olika material, färger och även mönster - välj en variant som stämmer bra överens med resten av din garderob!

Olika material kräver olika mycket omsorg
När du köper en bomberjacka kan det vara bra att tänka till på vilket material du väljer. Olika korta jackor kräver nämligen olika mycket underhåll. Jeans- och sportjackor är ofta enkla att rengöra, medan mocka- och skinnjackor ställer lite högre krav på underhållet. Mocka är till exempel känsligt mot vatten och skinnjackor kan också kräva speciell behandling.

Korta jackor finns i många olika modeller
Korta jackor är både skönt och praktiskt att bära under våren eller tidig höst. Jeansjacka, mockajacka eller bomberjacka? Valet är ditt! Passa på att köpa din jacka hos oss redan nu - vi bjuder på fraktkostnaden och du får fri retur!