Dunjackor

Dunjackor till herr


Dunjackan är så mycket mer än en stor och opraktisk michelindräkt. Under årets alla mellansäsonger finns det inget bättre än en tunn dunjacka som antingen kan bäras under en rock
eller över en varm tröja. En lättviktsdunjacka är dessutom perfekt vid resor då den tar så lite plats. Är du ute efter en herrjacka som vinner alla krig mot kylan så har vi de klassiska parkasjackorna från Canada Goose .

Dunjackor för herr


Behöver du köpa en ny vinterjacka ? En dunjacka är ett plagg som alltid fungerar bra, oavsett rådande mode och trender. Dunjackor finns dessutom i många modeller och stilar. Förutom dunjackor hittar du ett brett utbud av andra jackor som passar under de dagar när dunjackan känns för varm. Här hittar du allt från skinnjackor och dufflar till yttervästar och regnjackor.

Dunjackor för herr som värmer bra


Den absolut främsta fördelen med dunjackor är att de värmer bra, vilket är perfekt för det svenska klimatet som är kyligt under stora delar av året. En annan fördel med plagget är också att de finns i en rad olika stilar och modeller. Vare sig du letar efter en dunjacka med päls, kort dunjacka med huva eller en svart dunjacka finns det något för dig. Om du upplever att vinterjackor ofta är tunga och klumpiga kan du med fördel satsa på en dunjacka lättvikt, men det finns också mer rejäla modeller. En dunjacka passar dessutom lika bra under en härlig vinterpromenad som på vägen till jobbet en höst- eller vinterdag.
Värmer bra
Finns i många modeller
Håller länge
Passar det svenska klimatet
Klassiskt plagg

Dunjackor i olika modeller


Vilken sorts dunjacka du väljer att köpa beror på din personliga smak och var i landet du befinner dig. Uppe i norr kan tjocka modeller vara att föredra, men det finns också tunnare dunjackor. De klassiska modellerna är relativt korta, men det finns även något längre modeller som värmer ännu bättre. Det finns också jackor med huva eller med skärp i midjan om du föredrar det. Förutom detta finns plagget även i många olika färger. Du behöver inte tvätta dunjacka särskilt ofta, men även detta plagg behöver lite omtanke då och då - till exempel innan du hänger undan den i garderoben inför våren. Läs mer om hur du tar hand om jackan nedan.

Skötsel av dunjackor


Att tvätta en dunjacka emellanåt är viktigt. Läs alltid på etiketten på jackan innan du gör det första gången. Generellt sett bör dunjackor tvättas med en liten mängd tvättmedel och på låg värme. Använd inget mjukmedel och se till att vända jackan ut och in innan du lägger in den i tvättmaskinen.


Dunjackor för alla stilar och preferenser


Med en dunjacka håller du dig varm hela hösten och vintern. Dunjackor finns dessutom i många olika stilar och modeller. Passa på att köpa höstens och vinterns jacka redan nu - hos oss får du alltid fri frakt.