Fodrade

Varma, funktionella och snygga fodrade jackor
En fodrad jacka är en nödvändighet under vinterhalvåret när det är kallt och blåsigt ute. Dessa fodrade jackor är både funktionella samtidigt som de är snygga och kan användas under de kyliga månaderna.

Hitta den perfekta höstjackan
Fodrade jackor är sköna och viktiga att ha när vädret blir kallare och då är både funktion och utseende betydelsefullt. En fodrad rock är ett klassiskt plagg som håller i många år, ett måste i allas garderob. Ett annat moderiktigt alternativ är en quiltad jacka som ger en mer sportig look. Förutom dessa alternativ kan man också köpa en populär och tidlös marinblå jacka som är rätt vid alla tillfällen. Oavsett vilken höstjacka du söker finns något för alla stilar. De kommer i många olika modeller, färger och storlekar. Med ett ordentligt och snyggt ytterplagg kommer vintern bli lättare att ta sig igenom eftersom man håller sig varm och torr samtidigt som stilen inte påverkas.

Snygga och stilfulla
Både klassiska och moderna modeller
Varma och funktionella
Bra kvalitet
Finns något för alla

Ett stort utbud av modeller
Våra fodrade jackor kommer i ett stort antal modeller, former och färger. Alla är av god kvalitet och håller dig varm och torr. Det finns både klassiska och mer moderna modeller i populära snitt och med olika mönster. De klassiska jackorna kommer både i långa och korta utföranden, både mer funktionella eller mer stilfulla, i färger såsom marinblå och svart. Man bär med fördel en kortare modell om man är kort och en längre modell om man är lång. En vattenavvisande jacka är ett klokt val för den som är mycket utomhus eftersom man då kan vara säker på att kunna vara ute men samtidigt hålla sig torr i alla väder. Vi har flera alternativ som passar alla.

Tvätta med tennisbollar och häng på bra galgar
Man kan tvätta fodrade jackor själv i maskin eller lämna in på kemtvätt. Om du tvättar själv följ tvättråden som står i jackan och använd tennisbollar eller liknande i maskinen för att fodret ska förbli intakt. Jackan torktumlas eller torkas liggande. Häng alltid upp jackan på en bra galge och inte i korken för att den ska hålla formen.

Fodrade jackor: ett måste under vintern
Det finns ett stort utbud av fodrade jackor: långa, korta, diskreta eller unika i alla möjliga färger. Det finns definitivt något för alla så att du kan hålla dig varm och torr hela hösten och vintern utan att behöva ge upp din stil.