Jeansjackor

Jeansjackor är populära
I alla tider har jeansjackorjeansjackor varit ett av de populäraste ytterplaggen hos den moderna mannen. En snygg jeansjacka är tuff på användaren men samtidigt ett bekvämt och skönt plagg att röra sig i.

Passar till alla klädstilar
Oberoende av livsstilen eller de olika situationerna i livet är det rätt att klä sig i jeansjacka. Den lämpar sig lika väl i kombination med Duffel eller shorts som till cargo- eller linnebyxor. Våra jeansjackor är moderna och passformade så att de skall sitta väl på alla typer av kroppar. Det finns olika sorter av jeansjacka att välja, beroende på vad du själv gillar. En kort jeansjacka eller en jeansjacka med dragkedja ger ett ledigt intryck av bäraren och är snygga att användas med till exempel med en längre t-skjorta undertill. Om du inte vill ha en traditionell blå jeansjacka finns det både vit jeansjacka samt svart jeansjacka att välja.

Modern och tidlös
Slitstarkt tyg
Lämpar sig till alla tillfällen
Ledig modell
Kan kombineras med många plagg

Olika modeller att välja mellan
Våra kortare jeansjackor är stilrena och enkla och ger en trendig och säker look. Modellen framhäver midjan och kan kombineras med ett par välsittande jeans eller shorts. Ifall du tycker om att ha kläder som sitter mer löst, kan du köpa jeansjacka som är ledigare i modellen. En jacka av jeans är alltid trendig oberoende av bärarens egna stil och ålder. Det har blivit allt vanligare att även äldre män klär sig i jeansjacka, vilket ger ett mer ungdomligt intryck. Jackornas utbud ökar hela tiden och det kommer in nya modeller med nya trendiga detaljer . I vårt sortiment finns bland annat en jacka målad med målfärg, inspirerat av den japanska Yakisugi tekniken.

Slitstarkt och lättskött material
Jeansjackor är överlag mycket lätta att sköta och håller bra i användning. De blir oftast mjuka och sköna under användning och behöver inte tvättas lika ofta som en traditionell bomullsjacka, om det inte uppkommit synbara fläckar. Jackorna skall gärna handtvättas och får inte köras i torktumlare eftersom det sliter på materialet.

Jeansjackor passar för alla åldrar
En jeansjacka är aldrig fel att ha i klädskåpet. Vare sig du är ung eller lite äldre. Jeansjackor är perfekta ytterplagg under våren och sommaren och vintertid kan jackan med fördel bäras under ytterjackan. Du får alltid fria returer och vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.