Ofodrade

Ofodrade jackor för den stilmedvetne
Ofodrade jackor ger snabbt din look ett lyft. Kanske letar du efter en snygg vårjacka? Här finns användbara plagg som passar det skandinaviska klimatets svängningar.

Plagg som kombinerar form med funktion
Tunna jackor passar perfekt under årets varmare månader. De finns i en mängd utföranden och passar såväl en ledig som en mer dressad stil. Ofodrade jackor är ett snabbt sätt att få arbetsdagens kostymbyxa och skjortaatt kännas lite mer avslappnade. En kortare marinblå jacka eller en snygg skjortjacka passar perfekt till en preppy look. Du kan med fördel matcha den med ett par snygga chinos och ett par elegantare skorskor. Söker du ett bra ytterplagg att bära på fritiden? Då är en nylonjacka ett bra val. I ett slitstarkt material står den emot väder och vind. Den är perfekt att bära såväl under promenaden i city som under helgen på lantstället.

Lättburna och användbara
Perfekta under vår och höst
Funktionella detaljer
Trendiga färger
Enkla att ta med

Sportigt lättburen eller ledigt elegant
Ofodrade jackor i tunna och lätta material är enkla att ta med sig. De kan snabbt vikas ihop i väskan och tar lite plats. Tillverkarna satsar på att kombinera de senaste trenderna med funktionalitet. Trendiga färgskalor, snygga snitt och skärningar väcker den modemedvetnes ha-begär. Smarta funktioner som elastiska ärmslut, praktiska fickor och regnavvisande material gör jackorna till riktiga allround-plagg. Valet av modell är en personlig fråga om smak. En jacka med en ledig passform sitter snyggt på alla kroppstyper och ger dig stor rörelsefrihet. Med en ytterjacka i en lite kortare croppad modell skapar du snabbt ett elegant intryck. Idag är det enkelt att välja en jacka online som passar din personliga stil.

Sköt om din jacka på rätt sätt
Om du tar väl hand om din jacka så kommer du kunna njuta av den länge. Olika material kräver olika typer av behandling. Läs alltid tvättråden på etiketten innan du tvättar jackan. För att snabbt få plagget fräscht räcker det ofta med att vädra det. Häng upp dina ofodrade jackor på galgar i bredare modell så håller de formen bättre.

Ofodrade jackor som passar din stil
Ofodrade jackor är snygga och användbara plagg som kombinerar form med funktion. De finns i en uppsjö utföranden och material. Med en tunn jacka i garderoben är du rustad för den varmare halvan av året. Det har aldrig varit enklare att hitta en modell som förhöjer din stil!