Regnjackor

Stiliga regnjackor för modemedvetna män
I produktionen av regnjackor har funktionen länge haft odelat fokus, medan designen oftast har försummats. Det är nu över! I vårt utbud av ytterkläder hittar du den snyggaste regnjackan som passar just dig och som för samman funktion och design.

Det finns inga dåliga väder
Definitionen av en regnjacka är att det är en vattentät jacka. Regnjackor finns i många olika längder och stilar - och vi lovar att det finns en jacka för alla. Olika stilar kräver också olika material som bomull, nylon och polyester men även techmerino-ull. Det kan då vara en enkel och trendig skaljacka, en hipp regnjacka i galon eller en elegant regnrock. Med en snygg regnjacka får du möta varje dag med stil och samtidigt förbli torr. Nu behöver du inte längre kolla väderrapporten varje morgon för att avgöra val av jacka. För om du har en regnjacka som fyller dina krav på design och funktion kan du använda den oavsett väder.

Perfekt för skiftande väder
Tål vind och vatten
Elegant och funktionell
Olika storlekar och passformer
Till vardags och helg

Regnjackans olika stilar
Regnjackor finns i många olika stilar, allt från elegant och stilren till trendig och hipp. När du köper en regnjacka har du rätt att vara kräsen. Våra regnjackor har både bra kvalité, tidlös design och vill sätta guldkant på din vardag, även när det regnar. Därför behöver du fundera på vilken slags regnjacka just du vill ha. Är funktionen viktigare än designen, så kan en minimalistisk eller extravagant galonjacka rekommenderas. Är designen viktigare än funktionen, kan en elegant regnkappa som skyddar mot regnet på väg till tunnelbanan vara det perfekta för dig. Är du osäker på vilken jacka som är den bästa för dig, erbjuder vi stilrådgivning så att du hittar rätt bland vårt utbud.

Skötsel- och tvättråd
De flesta regnjackor kan tvättas på låg temperatur i tvättmaskinen, de ska dock inte torktumlas utan bara hängas på torkställ. En regnjacka rekommenderas inte att tvättas för ofta. Har den blivit smutsig räcker det många gånger att ta en trasa och torka bort smutsfläcken. Om en regnjacka kan strykas beror på materialet. Informationen om det hittar du på tvättrådslappen.

Trendiga regnjackor i alla stilar
Regnjackor finns i många olika stilar, material och färger. Betydelsen av att ha en bra, snygg och funktionell regnjacka kan inte överskattas, särskilt inte i ett land som detta med mycket skiftande väder. Köp en designerregnjacka idag och var förberedd på och stilig i alla väder.