Skepparkavajer

Inga produkter tillgängliga.

Skepparkavajer

Skepparkavajer är odödliga klassiker
Söker du ytterplagget i klassisk stil som passar till precis allt? Då är en skepparkavaj i ull ett säkert kort. Välj bland våra skepparkavajer och hitta din favorit.

Klassikern som passar till allt
Investera i en eller flera skepparkavajer och få ett plagg som passar till allt samtidigt som det är tidlöst. Oavsett om du väljer att kombinera den med jeansen och en stickad tröja för en skönt avslappnad look, eller om du bär den till kostymbyxan så är den alltid rätt. Väljer du detta ytterplagg i rätt material får du också ett mycket värmande plagg. En ullkavaj av bra kvalitet håller dig varm även när det är kallt ute. Kort sagt är denna typ av dubbelknäppt kavaj ett plagg du absolut måste investera i. Kombinera den med snygga accessoarer som en yllehalsduk, handskar i skinn och en stickad mössa så ger du ett både avslappnat och välklätt intryck i din nya vinterkavaj.
•Lätt att kombinera
•Kläs lätt upp och ned
•Värmande vinterplagg
•Blir aldrig omodern
•Mycket användbar

Passar de flesta
Med sin raka skärning passar skepparkavajer de flesta kroppsformer och längder. Vill du ha en stilren kavaj som är ett riktigt bra ytterplagg är detta ett utmärkt val. Tänk på att välja en som inte är för lång eftersom det gör att du gör ett kortare intryck. Det är bra om kavajen slutar ungefär mitt på höften. Om du har väldigt breda axlar bör du överväga att välja en modell utan fodrade sådana eftersom det då kan göra att du ser överdrivet bred ut. Den med en mer sluttande axel väljer istället med fördel en modell med en lätt axelvaddering.

Håller länge med rätt skötsel
Skepparkavajer är tacksamma plagg att ha i garderoben. För att den ska hålla länge gäller det bara att du sköter den rätt, vilket inte är svårt. Behöver kavajen en uppfräschning kan du hänga ut den på vädring. Skulle en mer grundlig tvätt behövas rekommenderas kemtvätt. Mindre fläckar är dock lätta att försiktigt torka bort med en fuktad trasa. Skulle plagget bli dammigt och luddigt kan du enkelt rolla av den med en klädroller.

Skepparkavajer i flera modeller
Skepparkavajer är plagg som fungerar år efter år. De är därför en väl värd investering till garderoben eftersom att de även går att kombinera med det mesta. De passar helt enkelt både för vardag och fest och är ett måste i varje medveten mans garderob.