Skinnjackor

Skinnjackor för stilmedvetna män
Skinnjackor är perfekta plagg förr dig som snabbt vill ge din look extra edge. Oavsett om du väljer en sober mockajacka eller en tuff svart modell så tillför plagget ett personligt uttryck.

Trendiga och klassiska plagg
Dagens skinnjackor sägs ha sitt ursprung i början av 1900-talet. Klassiska skinnjackor i brunt skinn, så kallade bomberjackor, bars av andra världskrigets stridspiloter. När Hollywoodstjärnorna under 1940- och 50-talen började använda plagget så var succén ett faktum! Om du vårdar det rätt så är skinn är ett tåligt material som bara blir snyggare med åren. En svart skinnjacka fungerar till det mesta och är en garderobsfavorit som du kan njuta länge av. Coola skinnjackor kan bäras till de flesta stilar och tillfällen, de piggar upp dagens jobblook och kan med fördel hänga med ut på kvällens festligheter. Tack vare ett allt mer individualiserade mode så är även lite mer vågade färger, som röda skinnjackor, på stark frammarsch.

Ett klassiskt plagg
Lyfter snabbt din look
Lättmatchat och gångbart
Fungerar till de flesta stilar
Blir snyggare med åren

Coola och stilrena modeller
Skinnjackor finns i en rad olika modeller. De är starkt förknippade med en tuff rockstil och bikermodet, men fungerar lika bra till en svalt elegant look. Det är ett plagg som är mycket lätt att anpassa efter personlighet och smakpreferenser. Korta croppade modeller är snygga till ett par jeans eller välskurna chinos. Lägg till en enfärgad t-shirt och ett par stilrena sneakers till din skinnjacka och du har skapat mycket gångbar allround-look. En lite rymligare modell passar utmärkt till vardagens lediga sportstil. Idag tillverkas den här typen av plagg i en rad olika material, från mjukt kalvskinn till praktiska och lättburna skinnimitationer. Spännande detaljer som olika slag och fickornas placering förstärker jackornas individuella uttryck.

Så vårdar du din skinnjacka
Om du tar väl hand om din skinnjacka så kan den hålla länge! Ett bra sätt att hålla plagget rent och snyggt är att torka av det med en trasa. Skinnjackor håller sig extra fina om de hängs på en bred galge efter användning. En våt skinnjacka ska torkas i normal rumstemperatur, häng den aldrig över en direkt värmekälla.

Skinnjackor som förhöjer din look
Skinnjackor är klassiska plagg som alltid känns aktuella. Den här typen av jacka är en riktigt bra investering som kommer att förgylla din stil under många år. Dagens stora utbud av modeller och färger gör att alla kan hitta en personlig favorit!