Vinterjackor

Vinterjackor Herr


Inför vintersäsongen bör man bunkar upp men varma plagg för att vara redo inför den kalla årstiden. Vinterjackor för herr kan man hitta i alla olika modeller, färger och material och de kan vara användbara både under hösten och våren beroende på temperatur. Det finns även i olika prisklasser när det kommer till vinterjackor, både billigare och dyrare modeller. Är man ute efter exklusiv kvalitet och komfort kombinerat med stil så har Man of a Kind de perfekta valen. På Man of a Kind erbjuder vi exklusiva och kvalitativa varumärken där stil och funktionalitet ligger i fokus, Här hittar du allt från värmande, fodrade jackor till dunjackor, rockar och parkas.

Snygga vinterjackor


Vinterjackor finns i en uppsjö av stilar och modeller och är du en man som värnar om ditt yttre är en snygg vinterjacka ett måste. Vinterjackan är den som syns allra mest när man är ute och kan bäras över i princip vad som helst. Beroende på modell så finns det varianter som passar bättre när du ska till jobbet eller ha ett lunchmöte, som lätt kombineras med ett par kostymbyxor och dressade skor. På samma sätt finns det snygga jackor som passar bättre för en avslappnad stil som till t.ex. ett par jeans eller chinos.

Varma vinterjackor för herr


Varma vinterjackor finns i flera olika modeller och material, med eller utan dun. Krävande väderlekar kräver oftast en varmare, slitstark modell, som t.ex. en täckjacka, som är både vindtät och vattenavstötande. Många av Man of a Kinds varumärken utmärker sig just för dess kvalitativa egenskaper utan att tumma på stilen. Väljer du en varm vinterjacka ur Man of a Kinds sortiment kan du försäkra dig om att du inte kommer frysa i vinter. Vissa modeller från utvalda varumärken är preparerade att hålla ner till -30 grader och kallare!

Vinterrocken – ett klassiskt alternativ


En rock är ett annat varmt alternativ när du vill vara lite mer dressad. Vinterrockar för herr finns i flera olika material som t.ex. ullrockar, kashmir och dunrockar. Man of a Kinds rockar är noga utvalda för att du ska hitta din favorit bland olika stilar, material och färg. En kortare modell kan vara passande på vår och höst medan en längre modell värmer mer under vintermånaderna. Kombinera din vinterjacka och vinterrock med varma herraccessoarer som handskar, halsdukar och scarves och en snygg mössa. Rockar hittar du från varumärken så som Corneliani,
Dsquared2, Z Zegna och Tom Ford.

Märkesjackor vinter


Här på Man of a kind hittar du de mest trendsäkra vinterjackorna från kända och exklusiva varumärken som t.ex. Canada Goose, Moncler och Parajumpers. Andra märken, kända för sin höga kvalitet, hållbarhet och utmärkta förmåga att hålla temperaturen, är Woolrich och Mackage. Är man ute efter funktion, hållbarhet och kvalitet kan man vara säker att man har hittat rätt när man väljer något utav dessa varumärken.