Färgade

Färgade jeans är alltid trendigt
Färgade jeansFärgade jeans herr är en modern trend som håller i sig och passar den som vill vara lagom snygg utan att känna sig allt för uppklädd.

Stort utbud med kända märken
Jeans byxor, en gång ett arbetarplagg som nu är det älskade plagget som har letat sig in i finrummet. Förutom de vanliga blåjeansen finns det trendiga färgade jeans att välja bland. Beroende på vilken look du är ute efter och säsong kan du sätta ihop en funktionell garderob endast med det här slitstarka plagget. Vita jeans är helt klart ett måste i din sommargarderob som du kan matcha med en enkel t-shirt eller med en lite exklusivare skjorta. För en lite mer nedtonad look, men ändå stilfull väljer du beige jeans. Och ett absolut måste i varje mans garderob är svarta jeans – ett plagg som är lika fräckt tillsammans med en enkel tröja eller med en snyggare kavaj.

Färgade jeans är alltid trendigt
Passar till vardags och fest
Modemedvetna män väljer färgade jeans
Håller passformen och skrynklar inte
Matchar till allt

Till vardags eller till fest
Precis som med de klassiska blå jeansen hittar du färgade jeans med olika passform och snitt. Till vardags kanske du väljer en modell som sitter lite lösare, de här jeansen är även coola att vika upp vilket är skönt på sommaren. Matcha gärna med en enkel tröja. De lite mer slimmade modellerna gör sig bra till en dressad skjorta. För den stilsäkre mannen är jeans och kavaj ett säkert kort som alltid kommer att vara trendigt. Till den looken är ett par jeans med raka ben det bästa alternativet.

Behåll färgen och passformen
Tvätta dina färgade jeans ut och in, se till att inte tvätta dem i onödan så kommer de att hålla sig mycket längre. När du tvättar dem för första gången bör du tänka på att de kan släppa ifrån sig lite färg – tvätta dem helst med liknande färger på låg temperatur. Undvik även tvättmedel som innehåller blekmedel. Du ska aldrig använda sköljmedel och för att bevara passformen ska du absolut inte torktumla dina jeans.

Färgade jeans ett bra basplagg
Färgade jeans är ett mycket bra basplagg i din garderob oavsett vilken passform eller snitt du väljer. Du investerar i ett plagg som alltid kommer att hålla sig trendigt, som du enkelt kan matcha både till vardag och till fest.