Ljusa

Ljusa jeans är alltid rätt
När det kommer till herrjeans är ljusa jeans ett av de populäraste plaggen, och det är inte svårt att förstå varför. De är både snygga och ger en skön avslappnad look.

Passar de flesta tillfällen
Tidigare ansågs ljusa jeans vara lite mindre fint och skulle inte bäras vid högtidligare tillfällen. Nu för tiden är ljus denim helt rätt för de flesta tillfällen. Jeans i loose fit ger en mer avslappnad look och passar perfekt för både semester och vardag. För den som jobbar på kontor eller ska gå på en mer formell tillställning kan det passa bättre med ett par mer åtsittande jeansbyxor. Matcha gärna med en kavaj för en klassiskt snygg outfit. Det bästa med ljusare jeans är att de bara blir bättre med åren. Tvättade jeans blir generellt skönare och bekvämare. Ljusare denimtyger blir dessutom den fördelen att de blir ännu snyggare efter många tvättar.

Passar de flesta tillfällen
Lätta att styla upp/ned
Håller länge
Alltid trendigt
Passar alla män och stilar

Köp gärna flera modeller
Ett par ljusa jeans passar alla garderober och storlekar. Du vet säkert bäst själv vilken modell du känner dig bekväm i. Testa ändå gärna andra modeller för att kunna variera lite. Om du brukar klä dig lite mer uppklätt finns det många modeller med tajt passform som är snygga till skjortor och pullovers. Jeans och kavaj är också en modern klassiker. Snyggt att matcha med ett par sneakers för en bekväm och avslappnad look! Gillar du att klä dig mer avslappnat i t-shirt och hoodtröja är ett par jeans med lösare passform väldigt snyggt.

Ta hand om dina byxor
Givetvis är det viktigt att du tar noga hand om dina jeans så att du kan använda dem länge. Jeans ska inte tvättas för ofta, och det gäller även ljusa jeans. Vänta med tvätten och häng ut dem på vädring ibland istället. När du tvättar dem så gör det på låg temperatur och använd aldrig sköljmedel. Vänd gärna ut och in på byxorna innan. Och vad du än gör, använd inte torktumlaren.

Köp ett par ljusa jeans
Ljusa jeans passar alla män och alla tillfällen. Det är ett plagg som är väldigt lättstylat och passar in i nästan alla outfits. Det är därför det perfekta basplagget, och varje garderob behöver ett par stycken för att vara komplett.