Mörka

Mörka jeans för alla tillfällen
Mörka jeans är ett praktiskt och stilrent val som passar lika bra under arbetsdagen som till fest eller fredagsmys med stil. Jeans herr finns i flera olika modeller och storlekar.

Dina nya favoriter
Jeans byxor var från början byxor för grovarbetare eftersom materialet är mycket tåligt men idag ses de som ett basplagg i var mans garderob och det kan därför vara värt att fundera på vilken modell som passar just dig innan du köper ett nytt par blivande favoriter. Jeans loose fit är en bekväm modell med rörelsevidd som passar många. Även jeans av modellen straight sitter väl på de flesta, oavsett kroppsbyggnad. När du köper mörka jeans bör du också fundera på om du vill ha tvättade jeans eller mörkblå jeans i så kallad raw denim, raw innebär ett denimtyg som inte tvättats efter infärgning vilket ger jeansen en speciell karaktär.

Underbart basplagg
Modeller för alla stilar
Passar alla tillfällen
Finns i flera olika tvättar
Något för varje kroppstyp

Vad passar mig?
Mörka jeans är ett snyggt och praktiskt val för de flesta. När du väljer modell är huvudsaken att de sitter bra men fundera också på din stil i övrigt, är du en t-shirt-kille eller föredrar du jeans och kavaj? Om du föredrar en stilren look passar en rak modell alltid bäst, du bör också hålla dig till de mörkare tvättarna eftersom de generellt ger ett mer propert intryck medan en ljusare denim känns mer lättsam och avslappnad. För dig som har en avslappnad stil är valen av modell fler, prova gärna olika modeller för att hitta just ditt snitt.

Ge dina jeans ett långt liv
Som tidigare nämnts var jeans från början ett arbetarplagg och materialet mycket grovt vilket innebar att skötsel inte var något man behövde fundera över. Idag ser det annorlunda ut och för att dina jeans ska behålla färg och passform bör du tvätta dem så sällan som möjligt. Lägg dina mörka jeans i frysen för en uppfräschning och fläckar skrubbas bort med till exempel en tandborste. Om jeansen måste tvättas rekommenderas handtvätt i kallt vatten.

Mörka jeans är en stilinvestering
När du är redo för nya favoritjeans, ta dig tid att välja rätt. Mörka jeans kan lyfta en outfit och bör vara en del av alla mäns garderob oavsett stil. Vi erbjuder flera modeller och storlekar så att du enkelt kan hitta de som passar just dig.