Hela kostymer

Hela kostymer - för fester och dressade tillfällen
Med en hel kostym i garderoben är du rustad för såväl bröllop som studentavslutningar och businessmiddagar. I utbudet av hela kostymer kan du välja mellan snitt och modeller som passar din personliga look.

Hitta en modell som framhäver din stil
Elegant, klassisk och tidlös, kostymen är ett måste i varje stilmedveten mans garderob. Om du investerar i din allra första kavaj med tillhörande byxa så är en mörkblå kostym ett utmärkt plagg. Mörkblått är en riktigt all-round färg som du garanterat kommer att ha mycket användning av. Är du på jakt efter ett klassiskt och stilrent val? Då kan en svart kostym vara något för dig. Till sommarens tillställningar passar det bra med en sval linnekostym. Hela kostymer bär du med fördel till en dressad skjorta och ett par snygga skor. Idag har reglerna kring kostymanvändandet luckrats upp, för en lite mer avslappnad look kan du till exempel välja att bära en rutig kostym med en enfärgad t-shirt och sneakers.

Elegant och tidlös
För livets stora fester
Håller länge
Stilrena snitt och fin passform
Passar den modemedvetne

Smickrande passform och snitt
Snitt, passform och detaljer som knäppning ger dig det visuella uttryck du eftersträvar. En figursydd kostym med något insvängd midja är en modell som passar de flesta kroppstyper. Den här sortens hela kostymer sitter snyggt även när kavajen är uppknäppt. När det kommer till längd är det framförallt kavajärmarna och kostymbyxornas längd du ska tänka på. Ärmarna ska sluta där handen börjar och ska helst visa någon centimeter av skjortans manschetter. Lagom långa kostymbyxor täcker den översta delen av skornas snörning. Kavajens knäppning är en smaksak och fråga om trender, två knappar är ett klassiskt val som passar alla.

Så håller du din kostym fräsch
Om du sköter om din kostym rätt så ser den ny och fin ut länge. Med en klädborste avlägsnar du damm och ger din kostym lyster. Kemtvätta helst sparsamt, du håller kostymen fräsch med vädring och ångning. Häng alltid upp din kostym på en galge när du inte använder den. Detta rätar ut skrynklor på kavaj och kostymbyxor och de återfår sin form. Helst ska hela kostymer hänga på en lite bredare galge som ger bra stöd åt kavajen.

Hela kostymer som förstärker din stil
Hela kostymer är investeringar som räcker länge. Förstärk din personliga look med en färg, passform och material som passar dig och din stil. Botanisera bland utbudet av stilrena kostymer med snygga snitt och smickrande skärningar och hitta din nya favorit!