Casual

Casual skjortor när stil är prioritet
Casual skjortor kombinerar hög stilmedvetenhet med utmärkt snitt. Det är de här egenskaperna som gör att exempelvis en jeansskjorta från Casual sticker ut i mängden och blir ett klädsamt plagg på den som bär den.

Hitta den passande skjortan
Eftersom utbudet av Casual skjortor är så pass omfattande är det svårt att tänka sig att det skulle finnas någon som inte hittar rätt. Olika slags material och snitt, samt ett varierat utbud av mönster och färger, ger utrymme för det personliga uttrycket. Drömmen om att hitta den perfekta skjortan behöver inte förbli en dröm, utan här kan den bli verklighet. I utbudet finns bland annat en linneskjorta. Det härliga naturmaterialet svalkar under heta sommardagar och har samma befriande effekt som en kortärmad skjorta. Det finns en rutig skjorta av linne, men också enfärgade. Ett hett tips är att testa att bära en overshirt. Det grova materialet gör att den kvalar in som lättburen jacka ända in på hösten.

Moderiktig design
Omfattande och varierat sortiment
Tidlöst snitt
Bra material
Härlig passform

Rätt modell vid rätt tillfälle
Casual skjortor finns i olika modeller för alla tänkbara tillfällen. En skjorta utan krage kan vara det rätta valet för kulturella nöjen, där det känns bra att vara klädd med omsorg, men egentligen inte finns någon bestämd klädkod. Prova en välstruken linneskjorta till nästa middagsbjudning för elegans i kombination med ett välsittande och angenämt material. Den som vill sticka ut väljer en skjorta med ett originellt snitt, till exempel rejäl bredd över axlarna så att det blir bredd även nertill, eller en rakt avklippt nedre kant som ger en överraskande finish.

Tvätta rätt för lång livslängd
Casual skjortor tvättas helst med skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Beroende på kulör bör tvättmedlet vara avsett antingen för vita textilier eller sådana i färg. Sköljmedel ska undvikas generellt och särskilt när skjortorna är tillverkade av naturmaterial som linne och vissa sorters bomull. Tänk dessutom på att temperaturen som förekommer i tvättråden är den högsta möjliga för plagget i fråga. För att skona miljön går det lika bra att sänka temperaturen en smula och skjortorna blir i allmänhet ändå rena.

Casual skjortor när stil är viktigt
Att välja Casual skjortor är likställt med att välja kvalitet och stil. Just när det gäller skjortor så är snittet utslagsgivande för passformen, och det är här som casual kommer till sin rätt. Oavsett vilken kroppsform kunden har så finns garanterat den rätta skjortan.