Kortärmade

Kortärmade skjortor från de populäraste märkena
Kortärmade skjortor av bomull eller en linneskjorta är sommartid populära. Även under vintern blir den ett lämpligt plagg under koftan eller kavajen. Plagget kan med fördel kombineras med både shorts och jeans.

Praktisk och populärt
Kortärmade skjortor är praktiskt för varje tänkbart tillfälle. Skjortor är rätt både för kvällen med också på kontoret samt att de är sköna att använda under sommaren. En randig skjorta hör hemma såväl i finrummet som i vardagsrummet och variation är nyckeln till den perfekta stilen. En klassisk bomullsskjorta är mycket användbar och den gör sig väl i alla sammanhang. En fest, på kontoret eller i det egna hemmet. Det populäraste valet är en kortärmad skjorta slim fit men det finns också raka modeller att välja mellan. Kombinera gärna kortärmad skjorta och slips. Vilken stil du än väljer är det alltid rätt. Mixa och matcha, välj bland de olika modellerna och bli ditt bästa jag.

Praktiska i alla situationer
Klassiska och moderna modeller
Snygga till vardag och fest
Världskända designers
Slim fit eller loose fit

Variera i det oändliga
Kortärmade skjortor används kanske mest om sommaren men passar likväl att användas också när vädret blir lite kallare. Våra skjortor är gjorda för att passa på varje man och i sortimentet finns både randigt, rutigt och enfärgat. Med en kortärmad skjorta blommig kommer du att känna dig på gott humör hela dagen och du kommer att få dina vänner att önska att de hade en likadan. Våra sköna linneskjortor är härliga att packa med på solsemestern där de kommer att vara de verkliga favoriterna. Kombinera med snygga shorts och du kommer att känna dig välklädd.

Några bra skötselråd
När du tar på bästa möjliga sätt hand om dina kortärmade skjortor, kommer du att ha glädje av dem under en lång tid framöver. Skjortorna av bomull kan tvättas i maskin men det lönar sig att undvika torktumlare eftersom det sliter onödigt på plagget. Stryk gärna skjortan efter tvätt för att hålla bästa möjliga passform. Skjortor som innehåller linne bör skonsamt tvättas för hand för bästa resultat. Vädra gärna plagget efter användning.

Skaffa några snygga kortärmade skjortor
När du har kortärmade skjortor i klädskåpet kommer du att vara välklädd var du än rör dig. Använd dem till shorts eller under kostymen och var trendig och modern. Vi erbjuder våra kunder fri frakt och vi levererar din order under 1-3 vardagar.