Overshirt

Overshirt för modemedvetna män
En overshirt bärs snyggt över en t-shirt eller ett linne och kan under de varmare månaderna även användas som en jacka. En perfekt skjorta som fungerar året runt.

Praktiskt och bekvämt
Herrskjortor kommer i många olika varianter och stilar. En overshirt är en tjockare överskjorta som kan bäras som en jacka under sommaren, eller lager på lager för värme under vintern. Det är en prefekt vardagsskjorta som både är bekväm och praktisk. Då dessa skjortor oftast är gjorda i lite tjockare slittåliga material håller de även länge, och har man hittat en favorit kan den vara en del av garderoben ett bra tag. Vill man ha en mer klassisk look kan man välja en enfärgad skjorta, eller varför inte en rutig skjorta för att få in lite mer mönster i garderoben? Oavsett vilken stil man har finns det en skjorta för alla.
•Kan bäras alla säsonger
•Snyggt och praktiskt
•Passar alla stilar
•Många variationer
•Håller länge

Hitta modellen som passar dig
Oavsett säsong fungerar alltid en overshirt. Den är till exempel ett snabbt och enkelt stilknep att ta till de dagar då man har ont om tid. Dra på skjortan över den vita t-shirten för en snygg avslappnad look. Lek med olika material för att hitta din personliga favorit. Under de kallare månaderna kan man satsa på en ullskjorta både för värmen och för en intressant mix av material. Gillar man mönster kan man välja en rutig klassiker. Vill man istället ha en skjorta som fungerar både till vardags och till fest passar en snygg enfärgad variant i linne perfekt.

Skötsel efter material
När det kommer till skötsel av en overshirt så beror det helt på i vilket material skjortan är gjord i. Tänk på att alltid läsa tvättrådet innan du tvättar plagget. Bomullstyg tvättas med fördel i 40 grader. Ull måste däremot tvättas med ett särskilt ullprogram, alternativt handtvättas. Torktumling bör uteslutas oavsett material, då det kan förvränga storleken och gör att materialet inte håller lika länge. Strykning görs oftast på medelhög värme, men även där bör man läsa tvättrådet först.

Overshirt - perfekt plagg för män med stil
En overshirt kan bäras året runt och variationerna är många. Välj material efter säsong, enfärgat eller mönstrat. Det här är ett plagg som kommer att hänga med i garderoben en lång tid framöver. Då den är både bekväm och praktisk blir den snabbt en favorit