T-shirts

T-shirts är alltid rätt
T-shirts kan man aldrig ha för många av. En enfärgad t-shirt är minst lika inne just nu som en t-shirt med tryck. Var inte rädd för att variera.

Trender kommer och går, t-shirten består.
T-shirts finns i många varianter. Att bära en t-shirt under kavaj är något som funkar såväl till vardag som till fest. Satsa på en enfärgad eller en med diskret tryck. Detsamma gäller när du ska köra på t-shirt under skjortaskjorta. Var noga med att välja en skjorta som inte döljer din t-shirt för mycket. Vill du ha skjortan knäppt så satsa hellre på en pikè under istället. En långärmad t-shirt kan du däremot variera precis som du vill och är inte lika beroende utav andra plagg. De passar utmärkt alla årstider och är tunnare än en sweatshirtsweatshirt. En mönstrad t-shirt gör sig bäst till enfärgade chinoschinos och passar lika bra på dagen som på kvällen.

Är alltid stiligt och slitstarkt
Basen i din garderob
Funkar överallt
Svalkar på sommaren
Blir aldrig omodern
Välj och vraka
T-shirts är ett nyckelplagg. Du kan helt enkelt inte få för många. En enfärgad t-shirt gör sig lika rätt till slitna jeans som till pressvecksbyxor och kan användas året om. Om du vill ha en mer sliten look så satsa på en något melerad modell. För den rena looken, välj mellan svart och vitt. Satsa på en mönstrad t-shirt när du verkligen vill sticka ut. Våga bära blommigt på sommaren och var inte rädd för ränderna på vintern. Hösten kräver också sina färger, glöm inte det. Orange, rött eller gult är helt rätt då.

Länge leve t-shirten!
T-shirts kan förbli fina hur länge som helst, bara du tar hand om dem rätt. Tänk på att vända en t-shirt med tryck ut och in när du tvättar dem och att inte stryka direkt på trycket. Tänk på att trycken lever längre med flytande tvättmedel. En t-shirt tål att tvättas hårt då de är så pass slitstarka och kan få utstå mycket stryk, exempelvis på gymmet. Du kan alltid vädra din t-shirt också både före och efter tvätt.

T-shirts för alla tillfällen
T-shirts är basplaggens kung. Fyll på samlingen och fynda bland de hetaste märkena redan nu. Tänk på att ha både enfärgat och mönstrat för att variera dig på bästa sätt. Till skjortan, till kavajen eller bara till dina absoluta favoritjeans.

Designers som är kända för sina snygga t-shirts är bland annat Kenzo, Hugo Boss, Boss och Comme des Garçons Shirt.