Enfärgade

Klassiska enfärgade t-shirts
En enfärgad t-shirt i klassiskt snitt och bra kvalitet är en självklar bas i din garderob. Här finns tidlösa och sköna enfärgade t-shirts för alla tillfällen.

Basen i din garderob
Enfärgade t-shirts kan du bära och variera i oändlighet. Gör din basgarderob komplett med t-shirtar i några olika färger, som du kan styla på många sätt och dressa upp eller ned beroende på tillfälle. En vit t-shirt till ett par avslappnade jeans är den klassiska sommarlooken, gärna tillsammans med en mörkblå denimskjorta. En grå t-shirt eller svart t-shirt under en kavaj eller kofta funkar året om. Även en långärmad t-shirt kan du bära precis som den är eller med accessoarer. Oavsett vilken färg du väljer är det viktigaste av allt att passformen är rätt och kvalitén bra. Vi har valt ut de bästa klassiska t-shirtarna i många färger och snitt för dig.

Passar alla tillfällen
Lätt att matcha
Mjuk bomull
Klassiska snitt
Högsta kvalitet
Avslappnade och dressade

Enfärgade t-shirts kan du bära på många olika sätt. En t-shirt under kavaj ett säkert kort som gör det enkelt att bära kavaj vid tillfällen då det annars kan kännas för uppklätt. Till kavaj väljer du gärna en t-shirt med relativt kroppsnära snitt och något vidare halsringning, så att öppningen kring halsen blir ungefär som om du hade haft en uppknäppt skjorta. Kortärmade och långärmade t-shirts med ledigare passform passar bra att bära ensamma till byxor eller shorts. Styla gärna med ett par snygga sneakers eller grova kängor. Till t-shirt kan du låta skorna och accessoarerna sätta tonen för looken.

Tvätta så här
Tvätta enfärgade t-shirts med kulörtvättmedel som fintvätt max 40°C. Använd inte blekmedel på färgade plagg. T-shirts i bomull kan torktumlas varsamt, men plagget håller bäst om du låter det hängtorka. Viss krympning kan förekomma - sträck gärna t-shirten innan du torkar den för att motverka krympning. Stryk på medelvärme, gärna ut och in, och undvik att stryka direkt på eventuellt tryck. Följ alltid de specifika skötselråd som står i lappen på varje plagg.

Köp klassiska enfärgade t-shirts
Enfärgade t-shirts är nyckelplagg i var mans garderob. Med snygga t-shirts i bra passform och högsta kvalitet har du basplagg som passar för alla tillfällen. Låt dina övriga plagg tala och dressa din t-shirt upp eller ned med kavaj, kofta, kängor eller sneakers.