Med tryck

T-shirts med tryck sätter accent
T-shirts med tryck är lika individuella som frisyrer och skor. Eftersom en t-shirt med tryck förmedlar intrycket av en viss slags personlighet kräver valet av en den en hel del omsorg.

T-shirt ett plagg med stil
T-shirts med tryck finns naturligtvis för alla stilriktningar. Sedan många decennier tillbaka är nämligen en t-shirt med tryck en standardingrediens i så gott som varje garderob. Detta innebär dock inte att det inte finns utrymme för att sätta en personlig prägel. Välj kategorin t-shirt med roliga tryck om du uppskattar att folk reagerar på det du har på dig, eller välj en vit t-shirt med tryck om det är en fräsch sommarlook du vill uppnå. T-shirt med coola tryck är grejen för den som vill imponera, göra intryck eller inspirera, medan en t-shirt under skjorta kan skapa en mer avslappnad look. Tänk på att en välstruken t-shirt med rätt passform alltid är ett uttryck för stilmedvetenhet.

Variation i det oändliga
Enkelt och snyggt
En t-shirt för varje stilriktning
Bekvämt och funktionellt
Ett måste i varje garderob
T-shirt med olika budskap

T-shirts med tryck är ett område med oerhört stora variationsmöjligheter. Om valet faller på en t-shirt med ett litet tryck över ena bröstet så är det ett diskret budskap som avses och det blir snarare t-shirtens snitt som drar uppmärksamhet till sig. Om det handlar om en t-shirt vars hela framsida täcks av ett tryck så är det budskapet, eller mönstret, som ligger i fokus. Inom den här kategorin kan en uppdelning göras i t-shirts med mönster och t-shirts med budskap. Vanligast är t-shirts i svart eller vitt, med olika gråa nyanser tätt i hälarna. Att använda t-shirt under kavaj är ett snyggt grepp som i många fall kan höja kavajen ett par stilnivåer.

Skötsel av t-shirt med tryck
De flesta t-shirts med tryck är tillverkade av bomull och kan tvättas i 30 eller 40 grader. Plagg håller generellt bättre om de får lufttorka, men t-shirts är gjorda för att även klara torktumling. Viktigt att tänka på när det gäller en t-shirt med tryck är att stryka på baksidan av trycket och aldrig direkt på det.

T-shirts med tryck
T-shirts med tryck är en modern klassiker som genom sin ändlösa variation aldrig går ur trend. Det handlar egentligen bara om att välja rätt version till rätt tillställning, och se till att passformen stämmer, så blir det aldrig fel att bära en t-shirt.