Cardigans

Inga produkter tillgängliga.

Cardigans

Cardigans passar till de flesta plagg
Cardigans är både ett klassiskt och populärt plagg bland män och kvinnor. Med en cardigan herr fixar du enkelt en snygg och lagom proper vardagsstil.

Många varianter av cardigans
Cardigans finns i en mängd olika varianter, vilket gör att du med fördel kan köpa ett par stycken som passar vid olika tillfällen. Plagget finns i olika material, så som ull cardigan och cardigan bomull och det finns såväl lång cardigan som kortare modeller. Många modeller kan ge ett stilrent och något propert intryck, men med en cardigan med huva skapar du enkelt en mer avslappnad street style. En stor fördel med plagget är att de ofta är följsamma och stretchiga i sin passform, vilket gör att de passar de allra flesta kroppstyper. Med en snygg cardigan i garderoben kan du fixa stilen i vilken situation du än befinner dig i.

Passar de flesta kroppstyper
Klassiskt plagg
Kan kläs upp och ned
Finns i många modeller
Bekvämt plagg
Välj modell utefter din stil
Att hitta en cardiganmodell som passar din övriga stil är för det mesta inga problem. Dagens utbud av cardigans är nämligen enormt, och det finns till och med cardigan utan ärm. Den klassiska modellen av plagget är gjord i bomull, sträcker sig till höften och är ofta enfärgat. Det här är en bra variant för din vardagliga klädsel, till exempel på jobbet. En längre modell ger ett trendigare och ungdomligare intryck, och en modell i ull passar perfekt på landstället eller under myskvällen. Hitta en modell som passar ditt liv och din vardag.

Olika skötselråd för olika modeller
Klassiska cardigans är ofta relativt smala i passformen, men också stretchiga. Om du köper en sådan cardigan är det viktigt att tvätta den i låg temperatur (40 eller 30 grader) och inte torktumla den. Om plagget är gjort i ull bör du tvätta det för hand. Många väljer också att stryka sin cardigan då de lätt blir skrynkliga. Innan du tvättar och stryker ditt plagg är det dock bra att läsa vad som gäller för just det plagget på tvättlappen.

Cardigans för alla stilar och kroppstyper
Cardigans finns i många olika modeller, vilket gör att du med fördel kan ha flera varianter av plagget i garderoben. Investera i en cardigan från oss redan idag - du får fri frakt och alltid snabb leverans på 1-3 dagar!